*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pckopat helal olsun beni bu kezde sen vazgeçirdinya Vallaha helal olsun hiçbir yere gitmiyorum yeterli.Ben mi vazgecirdim?
Ne ara yaptım onu yau
Âh be.
3 Günlük Ara Vermeliyim:
|
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pckopat helal olsun beni bu kezde sen vazgeçirdinya Vallaha helal olsun hiçbir yere gitmiyorum yeterli.Ben mi vazgecirdim? Ne ara yaptım onu yau Âh be.
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kım beyenır bılmm ben uyus oldum canım bnmhayran kitlem bile var sen ne diyon Âh be.
10-09-2008, Saat: 03:32 AM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşlerim kavga etmeyin fatıhhh arkadasssla konusuyozzz ben susuyım dıom kendısı susturmuo
10-09-2008, Saat: 03:32 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben mi vazgecirdim? Forumda senden başka Pckopat nickli biri varmı? çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fatıhhh arkadasssla konusuyozzz ben susuyım dıom kendısı susturmuoevet biz gülayla konuyoruz
10-09-2008, Saat: 03:33 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayran kitlem bile var sen ne diyon eeee sende haklısın senı sımartmıslar ıste
10-09-2008, Saat: 03:34 AM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet biz gülayla konuyoruz bebekımmmmmm ben cok kavgacı kısım ya çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eeee sende haklısın senı sımartmıslar ısteŞımarığım, mutluyum:tolga: Var mı? Âh be.
10-09-2008, Saat: 03:39 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şımarığım, mutluyum:tolga: kendını beyenmıslıgı unuttun konuyu dagıtma artık yok hayır bnmle cok konusmak ıstıyosan canı sıkılanlar bolumune gel |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|