günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben senin profiline yasmıştım ama ama sen görmedin
tamam bebeğim neyse artık ikimizde burdayız
sen de iyiysen zaten sorun da yok
günahkeçisine özel yoklama
|
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben senin profiline yasmıştım ama ama sen görmedin tamam bebeğim neyse artık ikimizde burdayız sen de iyiysen zaten sorun da yok
10-21-2008, Saat: 07:40 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam bebeğim neyse artık ikimizde burdayız evet ki artık burdayız yeppa :tey: ben iyiyim sende iyisin daha ne olsun bugün sonoflar kalabaık galiba günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ki artık burdayız yeppa :tey: hı hı sen dün görseydin ne kadar kalabalıktı yine de o kalabalığın içinde yokluğun belli oldu sevildiğini bil
10-21-2008, Saat: 07:43 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hı hı sen dün görseydin ne kadar kalabalıktı yine de o kalabalığın içinde yokluğun belli oldu sevildiğini bil anammm birazdan şımarabilirim yani o moda geçmek üzereyim tşk ederim ki ihhi çok mutlu oldum sende sewiliosun ki aman sana buldugum damat duymasın cok kıskancta p günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anammm birazdan şımarabilirim yani o moda geçmek üzereyim anaaaa bana damat mı bulduuunnn:$ bana layık biri mi bari
10-21-2008, Saat: 07:48 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anaaaa bana damat mı bulduuunnn:$ evet sana kocacık buldum layık ne kelimee bi duysan anında asık olursun günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet sana kocacık buldum layık ne kelimee bi duysan anında asık olursun duyunca aşık olunuyosa eğer merak ettim bak
10-21-2008, Saat: 07:56 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:duyunca aşık olunuyosa eğer merak ettim bak ama böle hereksin içinde sölenmes :O:O kulagına sölicem snn günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama böle hereksin içinde sölenmes :O:O kulagına sölicem snn tamam kulağıma sööle bakalım
10-21-2008, Saat: 07:58 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam kulağıma sööle bakalım pısır fısır dam dum sanırım artık kulak doktoruna gitmen gerekcek sölüorum hasır mısın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
yoklama alınıyo.!! | günahkeçisi | 60 | 2,120 |
10-22-2008, Saat: 08:12 AM Son Yorum: ozgee29 |