Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aracıya gerek yok yolu bilioruz
sana tek lafım kaybeden sen oldun geçmiş olsun
hayret nedense kaybeden benim ama hiç üzülmedim hatta tarif edemiyeceğim bi sevinç var içimde
KiM oLdUğUnU sAdEcE SEN BiLiYoSuN
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aracıya gerek yok yolu bilioruz hayret nedense kaybeden benim ama hiç üzülmedim hatta tarif edemiyeceğim bi sevinç var içimde sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayret nedense kaybeden benim ama hiç üzülmedim hatta tarif edemiyeceğim bi sevinç var içimde ilk başlarda bu sevinç normal ilerisine baksen Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilk başlarda bu sevinç normal ilerisine baksen ben halimden memnunum canım asıl sen derdine yan Đĵ`qŐĸħλη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eLine sqLıq.! teşekkür ederim iyi ki sen de o kişi benim demedin chatlaq mamaqlı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gercekten güzel yazmışsın sıla tebrikler teşekkürler sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben halimden memnunum canım asıl sen derdine yan şuan öle olur zaten kendini avut sen böyle Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şuan öle olur zaten kendini avut sen böyle benim kendimi avutmaya ihtiyacım yok tımam mııı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sadece Seni Sevdim | €BeRimSin | 3 | 604 |
04-06-2022, Saat: 06:52 AM Son Yorum: wildfang |
|
"senİ sevİyorum sadece senİ sevİyorum" | ÇiLeK | 31 | 2,816 |
02-08-2011, Saat: 07:53 PM Son Yorum: history |
|
Nasıl Olduğunu Anlamadığım Bir Şekilde Seviyorum Seni … | canı@sı@52 | 5 | 892 |
12-26-2008, Saat: 11:07 PM Son Yorum: canı@sı@52 |
|
pckopatıma ve ademime.........şok şok şok pckonun resmi sadece burdaa..... | GCLRNFNS | 61 | 3,150 |
08-04-2007, Saat: 10:46 PM Son Yorum: moby |
|
pckopata benden (yanlış anlamayın nan biz sadece arkdaşız ) | djseninim | 25 | 1,640 |
07-15-2007, Saat: 06:37 PM Son Yorum: usescrt |