güzel resim (=
bende mersinden emsal
|
Cosplay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel resim (=nasıl güzel resim??????????????? Cosplay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasıl güzel basbaya işte yanlış anladıysan özür dilerim xDpardon cnm asıl ben yanlış anladım..
anLam Veremedigim Taraf,
bu kızLar Resim Çekinirken, Neden başLarını Bir Taraf'a Yatırma, Ihtiyac'ı duyarLar *-) + guzeLsin, ALLAH Bana Bagışlasın My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anLam Veremedigim Taraf,:yikildim:bak 2 nedeni vardır 1.si daha tatlı görünmek,2.si daha güzel görünmek...bnm amacım 2.si..anladın mı karabela17 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:berats şifremi kırmışlar emsal şifre mi kırmış Emsal neden şifresini aldın çocuğun ?? Tekrar eski haline getir şifresini tamam mı Yoksa böle olmaz biliosun Karabela eğer şifreni alamazsan tekrar bildir gereken işlem yapılır tamam mı karabela17 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:berats şifremi kırmışlar emsal şifre mi kırmış :yikildim::yikildim::yikildim:
Bu resmi ben de çok görüyorum herkes benim diyor anlamadım artık her kimse
Mümkünse bir resim daha rica edebilir miyim ? (:
01-19-2009, Saat: 08:42 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Emsal neden şifresini aldın çocuğun ??tmm sorun yoq emsal bana msnde cam açtı gerçekten o... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bende Abi Uzaylı :) | beyazyalan | 13 | 1,112 |
04-07-2022, Saat: 06:34 AM Son Yorum: wildfang |
|
ahada bende koydum resmımı :D nolck smdı :P | bys_ashabi | 23 | 1,958 |
01-21-2009, Saat: 01:27 PM Son Yorum: siroz |
|
bende mersinden emsal | emsal | 5 | 828 |
01-11-2009, Saat: 12:38 PM Son Yorum: emsal |
|
Birkaç Resim Hayallerim İse Bende Kalsın :) | Resimler&amp;Hayaller | 39 | 3,085 |
10-24-2008, Saat: 05:28 AM Son Yorum: Resimler&Hayaller |
|
HerkEs SüLAlesini eKLio bEnde ArkAdA$LArımı eKleDiM :P | bebiS | 59 | 3,256 |
08-10-2008, Saat: 05:44 AM Son Yorum: gnc_fb |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi