İsiyanbitmez meşgul ediyormuyum sizi
kaybolu?um....
|
10-10-2006, Saat: 05:08 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:B?RADER NASIL G?L?YORUM ??MD? B?LEMEZS?N ?LLA KEND?MLE DE??L SEN?NLEM? KAVGA ETMEM GEREK?YOR....miley32: miley32: miley32: miley32: miley32:YALNIZLI?IN KAVGA HAL? ZORDUR. EN ZOR HAL? YALIN HAL?D?R. ??MD? YANLIZLI?IN ?SYANB?TMEZ'LE ?EK?LM?? HAL? DE BU OLUYOR. AFFETT?REM?YCEM HERHALDE....... isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YALNIZLI?IN KAVGA HAL? ZORDUR. EN ZOR HAL? YALIN HAL?D?R. ??MD? YANLIZLI?IN ?SYANB?TMEZ'LE ?EK?LM?? HAL? DE BU OLUYOR. AFFETT?REM?YCEM HERHALDE....... NE AFFI YA B?RADER ALLAH A?KINA G?T BA?IMDAN DESEM KOVDUM D?YE ANLAMAZSIN DE??LM?.... KAVGAYA SENDE KARI?INCA DAHA G?ZEL OLUR GEL YAN YANA D?V??EL?M.... MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?siyanbitmez me?gul ediyormuyum sizi PER?C?M K?MSEY? ME?GUL ETMEZS?N EM?N?M.....
10-10-2006, Saat: 05:16 PM <
MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ama biz ger?ek d?v??lerden yola ??kmad?k...?NCEL?KLE ?U "?ADES?Z?" UNUTMADI?IN ???N TE?EKK?RLER. SANIRIM YANLI?LARI UNUTMAYI SEVM?YORSUN. ORADA HATALIYDIM. YANLI? ?ER?TTEN G?D?YORDUM. AMA ?Z?R D?LEMEM. HATAMI KABUL ED?YORUM TAB?. ME?GUL ETMEK D?YE B?R ?EY FORUM ???NDE D???N?LEMEZ. ?STEMEZSEM CEVAP VERMEZD?M DE??L M?? BEN?M MERAK ETT???M SEN NEREYE KADAR KATLANAB?L?YORSUN. E??K BAYA GEN??M??. GELEL?M. KORKAKLI?A. VERD???M ?RNE?? GER? ALIYORUM. SOMUT ?RNEK OLSUN ?STED?M BAS?T OLSUN. H??B?R KORKAK RUHUNUN MUHASEBES?N? YAPMAZ SEN?N SONUCUNA G?RE. AMA HER ?NSAN GECE UYUMADAN ?NCE YALNIZDIR. B?R KORKAK OLSA B?LE. KEND?YLE KONU?UR. KONU?MAZSA YA?AYAMAZ. B?R ?EY? D???NMEKTEN KA?INMAK DEMEK NE DEMEKT?R. O D???NCEY? S?REKL?LE?T?RMEK DEMEK DE??L M?D?R?.........
10-10-2006, Saat: 05:17 PM <
Teşekürler...
Ama İsiyanbitmez gilba kavgayla meşgül Cevab almadığıma göre
isyanbitmezi tanımak zaman alır tanıdıkça aldığı zamana değer olduğu anlaşılır....
10-10-2006, Saat: 05:24 PM <
Katılıyorum korkaklar düşünür...
Ama kendileriyle kavga cesaretleri yoktur... Konuşurlar da ama yine de kavga etmezler... Kavga etmek kendi yanlışlarını ve kızgınlıklarını kendine yüklemek... Sence onlarda bu olma ihtimali var mı Adı üstünde korkak... Cesaretli yoktur Sence? ............................................. Ayricada hataları kabulenmemiz... Zaten özürü gereksiz kılıyor..
10-10-2006, Saat: 05:25 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NE AFFI YA B?RADER ALLAH A?KINA G?T BA?IMDAN DESEM KOVDUM D?YE ANLAMAZSIN DE??LM?....ONURDUR B?RADER....... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi