yok tatlım o ellememiştir foto hazır bulunuyo net ortamında özel bi çaba göstermez copy paste bununki
Bennnnnnnnn..!!
|
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok tatlım o ellememiştir foto hazır bulunuyo net ortamında özel bi çaba göstermez copy paste bununki eheheheh :yikildim: bari emek harcasaymış di mi
09-18-2009, Saat: 03:41 AM <
he yaa bu neyki böyle azcık saygı göstersin orasına burasınaa eklemeler yapsın boş insann ha
Canım sen bakma onlara.. Kıskanıyorlar seni..
Beğenmediyseniz yorum yapmayın bu kadar açık ve net ..
Ben olsaydım. Forumu terketmiştim herhalde. Benimle bu kadar dalga geçilse yani..
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Canım sen bakma onlara.. Kıskanıyorlar seni.. Adem hayırdır bu aralar algılama güçlüğü mü çekiyosun beğenmedik demedik fotoğraf güzel de biz sadece biraz emek verseydi diyoruz kopyala yapıştır yapmasaydı keşke yoksa beğenmemek gibi bişey yok..
Belki kendi fotoğrafı kızın..
Neden size yalan söyleme gereği duysun
kendi fotoğrafı olsa bu kadar laftan sonra başka fotoğraflarını da koyardı
09-18-2009, Saat: 11:55 PM <
adem şekerimm döverim seni biz ona başka fotoda koy diyooz madem oysa koysun Alllah Allah bu güzelliğimlenn kaynak gözlüklü kızımı kıskanıcam
09-19-2009, Saat: 03:01 AM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hangi siteden aLdın merak ettim Sanırım buradan; http://www.bakterim.com/avatar-ve-forum-...vatar.html |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi