vay sımdı kıtabım için mukemmel bır söz buldum
bır serserinin gözyaşları
ısımde tamam
bır serserinin gözyaşları
ısımde tamam
akl?na ilk geleni yaz :))
|
vay sımdı kıtabım için mukemmel bır söz buldum
bır serserinin gözyaşları ısımde tamam
bu söz aklıma geldi
Sevgilim değil ama sevdiğimdin.artık nefret ettiğim bile değilsin!!!. djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güsel bi isim ne kitabı şiir mi evet yaa aslında karısık bı kıtap sıır roman turunde bısey ısımı kalmıstı sadece son bölumu dun bıtırmıstım ısmıde bulunca tamam oldu
tutar inşallah kitabın ne diyeyim teşekkür kısmına djseninime teşekkürler die yazarsın artık
olur yeterkı sen ıste
sagol tutacagına emınım en azından benım ıcın önemlı olan bırı var kıtabın satırlarında onun oldugu yerler okunucaktır
fiilli boya :yikildim:
geldi aklıma nerden geldiyse:yikildim: :yikildim:
degmessın
hanı sana ugrunda ölürüm demıstım yaa degmessın hanı sözüne hasret yasayamam demıstım yaa degmessın degmessın hanı gülgüzeli demiştim yaa degmessın hanı senı sevdım dedım yaa degmessın degmessın hanı sen den af dıledım yaa degmessın henı uzuldugumu bıle bıle sana geldım yaa degmessın degmessın hanı cagırsan tek söz etmeden gelıcegım ama degmessın hanı gıtme dıye cok dıl döktüm yaa degmessın degmessın yuregımın en guzel yerındeydın yaa degmessın hanı hala senı sevıyorum yaa degmessın degmessın be gulguzelı degmessın ama ınan senı hala cok sevıyorum sımdı geldı aklıma v |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
GözLerini Kapat ve AkLına İLk GeLeni Yaz.. :D | acemhe | 204 | 8,755 |
08-01-2016, Saat: 04:46 PM Son Yorum: Beyaz |
|
Içinden Geleni Söyle | *Asİ-yÜrEk* | 144 | 5,612 |
06-11-2008, Saat: 11:11 PM Son Yorum: Gulguzeliii |