okurken bile melodili okudumm öyle işlemiş bak
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: okurken bile melodili okudumm öyle işlemiş bak :tey::tey::tey::tey::tey::tey:
04-06-2009, Saat: 08:33 PM <
Eğer bir söz, bir ses bekliyorsan bu adamdan
içinde hiç gönderme isteği bulunmayan bir "GİT" lazımsa eğer işte orda duruyor! ağzımın bir yerinde almak istermisin dilini sokup aklımı? Sana ait olan herşeyi bir nefeste, bir göz yumma anında bir soğuk telefon konuşmasında. geri alabilirmisin seni benden geri alabilirmisin. kovabilirmisin beni senden Sevgilim ! Yoksa sen, Sevgilim olmayabilirmisin?
04-06-2009, Saat: 08:38 PM <
bir soğuk telefon konuşmasında. geri alabilirmisin
seni benden geri alabilirmisin. kovabilirmisin beni senden
04-06-2009, Saat: 08:46 PM <
Sen yılmaz erdogandamı dınlısen bunuda dınle o zaman
ßi gün, her şeyinle dimdik her türlü kavgaya hazır çıplak gergin... her sözü verecek kadar aceleci tutamıcak kadar unutkan sade çaresizken kadın (genelde erkek) kendi sözlerinin gölgesine hayran hiç bişey gerçek değil, alkışlar yalan hala bi çift çarpık bacak kendi resmî resmiyle barışık küs eskisiyle ve eski sevgililerin hepsiyle. (ama hâlâ çok güzel, hakkında konuşmak senin) ben senden bahsediyorum yine kime darlansa kalbim kimin kılığında ne zaman aklım çıksa yerinden, tuzu ayarında gözyaşlarıyla... diyorum işte bu sefer oğlum! işte bu sefer! olacak...
04-06-2009, Saat: 08:49 PM <
Dinliorum
kendi sözlerinin gölgesine hayran hiç bişey gerçek değil, alkışlar yalan hala bi çift çarpık bacak kendi resmî resmiyle barışık
Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde
Bir türlü kendimi avutamadım. Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım... Kim bilir kimler var şimdi kalbinde Sen beni unuttun çoktan belkide Ben hala yaşarım eski günlerde Herşeyde sen varsın unutamadım Her sevgi zamanla bitermiş derler Benimki bitmedi anlayamadım. Bu aşktan hayır yok unut dediler Ne yaptımsa seni unutamadım.
04-06-2009, Saat: 10:04 PM <
ßaşka bir şehir burası
ışıkları yabancı daha önce karşılaşmadık başka bir sokak burası duvarları yabancı daha önce selamlaşmadık başka bir yer burası odaları yabancı daha önce hiç sevişmedik
ölüme beş kala
bu şarkıyı yazdım sana sakın dinlerken aglama ruhum artık yanında..
04-06-2009, Saat: 11:01 PM <
Zülfü kâküllerin amber misâli
bûy-u erguvandan güzelsin güzel kızarmış goncagül gibi yüzlerin şÃ¢hı gülistandan güzelsin güzel yüzünde yeşil ben âşikar olmuş çekilmiş kaşların zülfikâr olmuş gözlerin âleme hükümdar olmuş mihri süleymandan güzelsin güzel |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,436 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |