:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Orhan-38
hayırlı günler arkadaşlar..
Ara
history
Yine mi yanlızım...... Confused
Ara
kı@ymı@k=)
şu siteye iden bakmama sebep olan facebook a teşekkürler Big Grin tanıyor olabileceklerimde ya tolga hatipoğlu ya beyhan satıroğlu Big Grin bu arada azcıkta sıkıldımdı yani.
Ara
Pepee
Hayırlı Geceler Herkese.. 2007'i özledim.. Her şey farklıydı.. Forum da... Smile Kıymık Hoşgeldin Seni Hatırladım Ama Sen Beni Tanıyamazsın Bu Farklı Üyelik Smile Sadece o Zamanların En Küçüklerindendim Diyebilirim Smile Kıymık`dan Önceki Nickini Unuttum ya İsmini de Unuttum Smile Her Şeyi Unutmuşum.. Neyse Sağlıcakla Kalın..
Ara
Av.bey
Zaman makinesini yapsınlar da kurtulalım artık Big Grin
Ara
kı@ymı@k=)
hımm bilemiyorum valla çok aklımda kalan kişi yok Smile 3-5 işte. insanlar bişeyleri neden bu kadar kafalarına takıyor anlayamadım Smile birileri gelir birileri gider. gidenleri anmak, özlemini dile getirmek suçmudur onu da hiç bilmiyorum. eğer bu insani duygu bir suçsa ölsek yeridir Smile
Ara
Av.bey
Son zamanlarda her gelen eski, aynı şeyleri söylediğinden dolayı artık olay komediye dönmeye başladı Big Grin tepki sadece sana değil yani genel Big Grin
Ara
Pepee
al işte yine misafir geliyor off Allah'ım al canımı Smile ben niye hiç misafirperver değilm bilmiom önemi de yok şuan evden kaçmam lazım da nere gitsem.....?
Ara
Av.bey
Misafir ol gel banaa :p böyle bir şarkı vardı sanırım Big Grin
Ara
ZencefiL
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu beni özlednizmi gençlerr Big Grin geldim yettim gayrıı
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 571 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 01:18 AM