hayırlı günler arkadaşlar..
Canı Sıkılanlar
|
06-02-2012, Saat: 01:37 PM <
şu siteye iden bakmama sebep olan facebook a teşekkürler tanıyor olabileceklerimde ya tolga hatipoğlu ya beyhan satıroğlu bu arada azcıkta sıkıldımdı yani.
Hayırlı Geceler Herkese.. 2007'i özledim.. Her şey farklıydı.. Forum da... Kıymık Hoşgeldin Seni Hatırladım Ama Sen Beni Tanıyamazsın Bu Farklı Üyelik Sadece o Zamanların En Küçüklerindendim Diyebilirim Kıymık`dan Önceki Nickini Unuttum ya İsmini de Unuttum Her Şeyi Unutmuşum.. Neyse Sağlıcakla Kalın..
06-03-2012, Saat: 03:54 AM <
hımm bilemiyorum valla çok aklımda kalan kişi yok 3-5 işte. insanlar bişeyleri neden bu kadar kafalarına takıyor anlayamadım birileri gelir birileri gider. gidenleri anmak, özlemini dile getirmek suçmudur onu da hiç bilmiyorum. eğer bu insani duygu bir suçsa ölsek yeridir
Son zamanlarda her gelen eski, aynı şeyleri söylediğinden dolayı artık olay komediye dönmeye başladı tepki sadece sana değil yani genel
al işte yine misafir geliyor off Allah'ım al canımı ben niye hiç misafirperver değilm bilmiom önemi de yok şuan evden kaçmam lazım da nere gitsem.....?
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 571 Ziyaretçi