Yok ya ne kavgası o biliyor zaten kıskanç olduğunu bana iftira atmaya çalışıyor sadece :p
Canı Sıkılanlar
|
e o zaman iki kıskançlık davası arasına girilmez aranızda halledin artık
iki dakka kayboluyorum ortalıgı katıkarıştırıyonuz kıskancım evet ama seninde benden aşşa yanın yokk pis akrep
ortalık toz duman temizlemek için biri lazımdı sen geldin al şurdan temizlik seti ve bezi ortalığı temizlemeye başla
bu ne yaa hepiniz bir olmuşunuz ben tek ancamı yetiyonuz bana silerim ne var hiç gocunmamm temizlik imandan gelir hacııııı
Henüz 3 yaşında bir kardeşim var, seni ondan bile kıskanıyorum, kıskanıyorum, kıskanıyorum, kıskanıyorum..
(bkz. Hakkı bulut - kıskanıyorum) ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu ne yaa hepiniz bir olmuşunuz ben tek ancamı yetiyonuz bana silerim ne var hiç gocunmamm temizlik imandan gelir hacıııııellerine sağlık imanlı zenco devamını her daim bekleriz ayrıca hepimiz birimiz birimiz hepimiz için değilmiyiz
hepiniz birsiniz ama kimse bana destek olmuyo herkes köstek ooooh
Av.bey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Henüz 3 yaşında bir kardeşim var, seni ondan bile kıskanıyorum, kıskanıyorum, kıskanıyorum, kıskanıyorum..yuhhh hakkı kadar da deil
aa zenco biz hiç öyle şeyler yaparmıyız hep destek tam destek ne istedin yapmadık bak tesüflerimi sunacam
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi