:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Av.bey
Yok ya ne kavgası o biliyor zaten kıskanç olduğunu bana iftira atmaya çalışıyor sadece :pBig Grin
Ara
adyge55
e o zaman iki kıskançlık davası arasına girilmez aranızda halledin artık Big Grin
Ara
ZencefiL
iki dakka kayboluyorum ortalıgı katıkarıştırıyonuz Big Grin kıskancım evet ama seninde benden aşşa yanın yokk pis akrep Big Grin
Ara
adyge55
ortalık toz duman temizlemek için biri lazımdı sen geldin al şurdan temizlik seti ve bezi ortalığı temizlemeye başla Big Grin
Ara
ZencefiL
bu ne yaa hepiniz bir olmuşunuz ben tek Big GrinBig Grin ancamı yetiyonuz bana silerim ne var hiç gocunmamm temizlik imandan gelir hacııııı
Ara
Av.bey
Henüz 3 yaşında bir kardeşim var, seni ondan bile kıskanıyorum, kıskanıyorum, kıskanıyorum, kıskanıyorum..
(bkz. Hakkı bulut - kıskanıyorum) Big Grin
Ara
adyge55
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu ne yaa hepiniz bir olmuşunuz ben tek Big GrinBig Grin ancamı yetiyonuz bana silerim ne var hiç gocunmamm temizlik imandan gelir hacııııı
ellerine sağlık imanlı zenco devamını her daim bekleriz ayrıca hepimiz birimiz birimiz hepimiz için değilmiyiz Big Grin
Ara
ZencefiL
hepiniz birsiniz ama kimse bana destek olmuyo herkes köstek ooooh Big Grin
Av.bey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Henüz 3 yaşında bir kardeşim var, seni ondan bile kıskanıyorum, kıskanıyorum, kıskanıyorum, kıskanıyorum..
(bkz. Hakkı bulut - kıskanıyorum) Big Grin
yuhhh hakkı kadar da deil Big Grin
Ara
adyge55
aa zenco biz hiç öyle şeyler yaparmıyız hep destek tam destek ne istedin yapmadık bak tesüflerimi sunacam Big Grin
Ara
acemhe
Uykum vaaaarrr
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi
  Tarih: 12-03-2024, 09:48 PM