:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
adyge55
bende seni bildim bileli hep uykun var Big Grin get yat o zaman ne pinekliyorsun buralarda Big Grin
Ara
ZencefiL
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa zenco biz hiç öyle şeyler yaparmıyız hep destek tam destek ne istedin yapmadık bak tesüflerimi sunacam Big Grin
tabi tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eminim . hep beni ezin sora tam destek garanti Big Grin avukat zaten bana bi garezi var bulacaaam onu seni bulacaaam olum
tühhhhhhhhhhhhh 1.500 lira piyangoya verdim pepe kazandı hay paracıklarım gitti SmileSmileSmile
Ara
adyge55
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa zenco biz hiç öyle şeyler yaparmıyız hep destek tam destek ne istedin yapmadık bak tesüflerimi sunacam Big Grin
tabi tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eminim . hep beni ezin sora tam destek garanti Big Grin avukat zaten bana bi garezi var bulacaaam onu seni bulacaaam olum
tühhhhhhhhhhhhh 1.500 lira piyangoya verdim pepe kazandı hay paracıklarım gitti SmileSmileSmile
yok ya ne garezi hiç öyle bişey yaparmıyız sen yalnış anladın sanırım hep destek tam destek Big Grin

bu arada avukat beye fazla takılma bence sonra zindanlara felan yollar seni birde oralarda ziyaretle uraşmayalım bu sıcaklarda Big Grin
Ara
ZencefiL
kimmmmmm omuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu beniii zindan hahahahahah güldüm Big Grin o benm dilimle başa cıkabilir mi be Big Grin onu zindana attırırım ben
Ara
adyge55
bilemicem artık en azından avantajı var sonuçta hukuk adamı senin dilinle başa çıkabilirmi bilinmez Big Grin
Ara
ZencefiL
Big GrinBig GrinBig Grin o bana kıymaz biz nekadar didişsekte kıymaz bağa beni savuncak o ben para vercem avukatım carcar konuscak ben zahmet etmicem Big Grin yoruldum artık ben bendn geçti yaş kemale erdi malum Tongue
Ara
adyge55
iyi o zaman atış serbest Big Grin
Ara
ZencefiL
bu ara dinledigim cok sevdigim şarkılar var yaa paso dinliyom kafayı yicem Big Grin
Ara
adyge55
hangi şarkılarmış onlar veya hangi sanatçılar bak dinleme sonra birde tımarhanelerde aramayalım seni Big Grin
Ara
ZencefiL
paylaşıcam Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 335 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 04:32 AM