tamam süper olur
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Canı Sıkılanlar
|
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:düzelttirme boşver böyle kalsın hem zaten benim bildiğim düzelmezde boşa uğraşıp başka yerler bozulmasın şimdiSEN KÖTÜ BİŞE DEDİN ![]() sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoo neden kötü bişey deyimki genelde bazı şeylerle uğraşıp düzelteyim derken forumda bazı şeyler gidiyor o açıdan dedim bunda kötü algınacak ne var anlamadımadyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:düzelttirme boşver böyle kalsın hem zaten benim bildiğim düzelmezde boşa uğraşıp başka yerler bozulmasın şimdiSEN KÖTÜ BİŞE DEDİN adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YOK SANKİ BİYERİ DÜZELTİRKEN BAŞKA YER BOZULUYO DEMEK İSTEDİN GİBİ ANLADIM BENsıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoo neden kötü bişey deyimki genelde bazı şeylerle uğraşıp düzelteyim derken forumda bazı şeyler gidiyor o açıdan dedim bunda kötü algınacak ne var anlamadımadyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:düzelttirme boşver böyle kalsın hem zaten benim bildiğim düzelmezde boşa uğraşıp başka yerler bozulmasın şimdiSEN KÖTÜ BİŞE DEDİN ![]() sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok sen yalnış anlamışsın benim dediğim genelde bu tür şeyler oluyor tabi hepsi düzeliyor ama biraz daha fazl uğraştırıyor adminleri o açıdan yoksa başka bişey yokadyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YOK SANKİ BİYERİ DÜZELTİRKEN BAŞKA YER BOZULUYO DEMEK İSTEDİN GİBİ ANLADIM BENsıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoo neden kötü bişey deyimki genelde bazı şeylerle uğraşıp düzelteyim derken forumda bazı şeyler gidiyor o açıdan dedim bunda kötü algınacak ne var anlamadımadyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:düzelttirme boşver böyle kalsın hem zaten benim bildiğim düzelmezde boşa uğraşıp başka yerler bozulmasın şimdiSEN KÖTÜ BİŞE DEDİN
TAMAM TAMAM ANLADIM SEN TAMAMEN ADMİNLERİ DÜŞÜNDÜÄžÜNDEN!!! DEDİN OK :d
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|