Sagolun nasilsiniz
"Ben senin devamın olmak istiyorum"...
Canı Sıkılanlar
|
Sagolun nasilsiniz
"Ben senin devamın olmak istiyorum"...
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İşimi özledim... İzin çok olunca,canım sıkldı,,, history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İşimi özledim... Bünye çalışmaya alışınca öyle oluyor.Birde vakit geçireceğin insanlarda olmayınca izin bir yerden sonra sıkıyor. acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sagolun nasilsiniz Güzel bir gün birde güneş biraz daha sıcak olsa iyi olacak XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sagolun nasilsiniz Benimm de disaruda islerim var ben evde Üşüyorum disarida ne olacak kim bilir "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
Bu havalara güven olmaz ama kar yağsa iyi olacak
şöyle kendimi karların içine atasım var
şöyle biraz fazla yağsada arkadaşları tutup karların içine soksam diyorum
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İşimi özledim... Çok haklısınız.... history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İşimi özledim... Aslında şu aralar benimde uzun bir tatile ihtiyacım var.Olsa gayet güzel olurdu. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|