01-21-2014, Saat: 12:57 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
9,198
-
Konuları:
682
-
-
Rep Puanı:
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Görünen o ki yaşamı çok seviyor hatta ti'ye alabiliyorsunuz,harika bi şey.Felsefenizi tuttum,deniycem emin olun.
Evet yaşamayı gerçekten seviyorum ti'ye almayı da seviyorum, berbat geçen bir günün ardından dalga geçerek günüm berbat geçti diyebilirim. Benim şahsi kanaatim Allah kullarına ne isterse onu verir. Bende Allah' tan her zaman gün bittiğinde uyumadan önce oğlumu bir kez daha koklayabilme şansı vermesini istiyorum. Bu zaten benim herşeye karşı güçlü olup gülüp geçebilme gücünü veriyor.
Siz işin çoğunu bitirmişsiniz,ailenizle çok mutlu olmanızı diliyorum.Yaş kemale erdi,daha evleneceğiz,ev,vs. işimiz zor bizim,düşünüyorum da Polyanna dahi yardımcı olamaz bana,Allah yardımcımız olsun....
01-21-2014, Saat: 01:06 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
4,145
-
Konuları:
95
-
-
Rep Puanı:
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Görünen o ki yaşamı çok seviyor hatta ti'ye alabiliyorsunuz,harika bi şey.Felsefenizi tuttum,deniycem emin olun.
Evet yaşamayı gerçekten seviyorum ti'ye almayı da seviyorum, berbat geçen bir günün ardından dalga geçerek günüm berbat geçti diyebilirim. Benim şahsi kanaatim Allah kullarına ne isterse onu verir. Bende Allah' tan her zaman gün bittiğinde uyumadan önce oğlumu bir kez daha koklayabilme şansı vermesini istiyorum. Bu zaten benim herşeye karşı güçlü olup gülüp geçebilme gücünü veriyor.
Siz işin çoğunu bitirmişsiniz,ailenizle çok mutlu olmanızı diliyorum.Yaş kemale erdi,daha evleneceğiz,ev,vs. işimiz zor bizim,düşünüyorum da Polyanna dahi yardımcı olamaz bana,Allah yardımcımız olsun....
Amin . Allah razı olsun . Aslında evlilikte evlenmekte zor değil çok şükür mutlu olduğum bir evliliğim var bende buna layık olmaya çalışıyorum. Arkadaşlıklarda da evliliklerde de hayatı birbirine zorlaştıran Allah değil kullardır. Bizler Allah tan birşey isterken ona göre yaşamayı bilmezsek elimizdekileri zaten kaybederiz. Her insan zorluklar yaşayabilir hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz, ben herşeyle gülüp eğleniyorum dalga geçiyorum diyorsam bu benim zorluklar yaşamadığım anlamına gelmiyor . Kimi insan bir köşeye çekilip ağlayıp sızlanmayı sever kimi insanda benim gibi gülüp eğlenerek sorunları çözme yoluna gider. Ben ikinci yolu tercih ediyorum ki benimle beraber yaşayan insanlar da her zaman güçlü olmayı bilsinler. İllaki evlenme planlarınız vardır baştan söyleyeyim asıl mücadele evlendikten sonra başlıyor
01-21-2014, Saat: 02:19 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
9,198
-
Konuları:
682
-
-
Rep Puanı:
Öğütlerinizi asla unutmuycam,çok teşekkürler...
01-21-2014, Saat: 02:25 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
4,145
-
Konuları:
95
-
-
Rep Puanı:
Öğüt olarak değerlendirmenizi istemem sadece tecrübelerimden bir aktarım olarak değerlendirin. Bir arkadaş sohbetinde geçen insanların birbirine tecrübelerini anlattığı türden. Çünkü ben bu öğüt verme konusunu pek sevmiyorum.Üzerinize alınmayın insanların başkalarına ben senden çok şey biliyorum demesi gibi geliyor bana
01-21-2014, Saat: 02:50 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
9,198
-
Konuları:
682
-
-
Rep Puanı:
Tamam tecrübe diyelim,benim için önemli çok teşekkürler.
01-21-2014, Saat: 02:56 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
4,145
-
Konuları:
95
-
-
Rep Puanı:
Rica ederim. Bilgimin olduğu her durumda yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
01-21-2014, Saat: 03:03 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
9,198
-
Konuları:
682
-
-
Rep Puanı:
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rica ederim. Bilgimin olduğu her durumda yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
Çok teşekkürler...
01-21-2014, Saat: 06:45 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
373
-
Konuları:
13
-
-
Rep Puanı: