yok abi tatlı fazla yemem ama poğaca yaparsan yerim
Canı Sıkılanlar
|
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Katılıormm ati abii allahtan bişi yasmadın ya yassaydın he valla yassaydım görürdü herkess.... çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok abi tatlı fazla yemem ama poğaca yaparsan yerim olum sen geceyle gündüzü karıştırdın nan sabah gel sana kol böregi yapam o daha lessetlii...:yikildim::yikildim:
12-29-2007, Saat: 09:20 PM <
ati abi bana yapsana borek zaten acim :S ama borege 8 tane yumurta kir nolur
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benimde canim sIkILio hehe oh ne güsel sen eksiktin sende geldinnn tamam olduk şimdii annat bakım senin nie canın sıkılıooo esgicim kşim ne etti saaaa.... yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ati abi bana yapsana borek zaten acim :S ama borege 8 tane yumurta kir nolur allahım yarabbiim sen kimseleri aç bırakma şunlara bak ya aç olan kimvarsa duygusuzda formun kalitesini düşürüyo bunlar ya şimdi yeni biri girse forma aç adamlar dicek bizee valla...:yikildim:
12-29-2007, Saat: 09:22 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe oh ne güsel sen eksiktin sende geldinnn tamam olduk şimdiiya ati abi misafi geldi bi hafta yatili dusunebionmu deli olcam ama simdi hepsi cikip dayim gile gittiler sabahtan beri yoklar pembem vardi oda gitti yanliz kaldim ustelikte karnim ac dahasi korkuyom (saka yapmiyorum gercekten korkuyorum) yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ati abi misafi geldi bi hafta yatili dusunebionmu deli olcam ama simdi hepsi cikip dayim gile gittiler sabahtan beri yoklar pembem vardi oda gitti yanliz kaldim ustelikte karnim ac dahasi korkuyom (saka yapmiyorum gercekten korkuyorum) hımmm :--/ durum vahim desene esgi o samn ne yapalım herkes pc sini alsın senin yanına gelelim omasmımiley17:yok bence olmadı bu espiri ii deildi ya esgi ev senin elinde evde iki yumurtadamı yokk kır yee hem fazla yap bende gelirem belkii.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 11 Ziyaretçi