yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama napim
onlarda hiç utanma yokmu canım yaa bu saaaate yatıya gelinilirmi hiçç
memlekette otelmi yok gidin otelde kalın yarın sabah gelin dimii ama alalla yaaa....
Canı Sıkılanlar
|
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama napim onlarda hiç utanma yokmu canım yaa bu saaaate yatıya gelinilirmi hiçç memlekette otelmi yok gidin otelde kalın yarın sabah gelin dimii ama alalla yaaa.... yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi sekiz tane kiriyimmi yok güselimm sen 20 tane kırr bizz formca geliyozz yatıyaa janımmmmm.....:teytey::teytey:
12-29-2007, Saat: 09:28 PM <
yok abi ben sekiz sekiz ayri ayri kiriyim
12-29-2007, Saat: 09:29 PM <
otel var bizim yan tarafta buyrun ordan ismarlarim ben size sekiz er sekizer kebab falan
12-29-2007, Saat: 09:32 PM <
ic gokhan eger o msjin bazi kisimlarini editlemessen ben sana icirecem ablacim geliom oklavayla anladin sen onu
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:otel var bizim yan tarafta buyrun ordan ismarlarim ben size sekiz er sekizer kebab falan aman güselim ben bişi istemiyorum sen aç karnını doyurdaa boşver biz aç kalalım.... çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben gelirim kebap manyağıyım gökanım senin gece bi tarafın açık kalmış haa ocak başında dansözz ne arar be kardeşim yaaa.. hem ben içki içmem kardeş günah.....:
12-29-2007, Saat: 09:37 PM <
abi nickine yazmissin ustunde falan die aklima sole soba ustunde kizartilmis kestane geldi ya
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|