:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
history
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Peki, kardeşlik duygusu için aynı anne babadan doğma şartı aranmalı mı ?
Bu konudaki bakış açını merak ettim.

Şimdi ne yazsam biraz afaki olacak,aynı evde yaşıyorsan beraber büyümüşsek,hastalığında üzülüp sevinçlerine ortak olmuşsam,aynı baba anne şartı olmaz tabiki.
Ara
Xesar
Peki aynı duyguları yaşamak için aynı evde yaşamak şart mı ?
Ara
history
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Peki aynı duyguları yaşamak için aynı evde yaşamak şart mı ?

Bişeyleri paylaşmadığın sürece,beraber zaman geçirmiyorsan kısaca kardeşlik duygusunu yakalıyamadığın sürece o aşk değil insani bir sevgi veya farklı bi duygudur.
Ara
Xesar
Teşekkür ederim . Sorularıma sabırla cevap verdiğin için.
Ara
PCKoPaT
ya yöri gidin Big Grin

XESARcığım, insan kardeşine aşkla bağlanabilir dostum. bunun için aynı anne babadan olma koşulu yoktur. hatta ve hatta koşulsuz şartsız peşin fiyatına 12 ay taksitlelıajdıuahnf Big Grind bağlayamadım sonunu Big GrinBig Grin
Âh be.
Ara
Xesar
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya yöri gidin Big Grin

XESARcığım, insan kardeşine aşkla bağlanabilir dostum. bunun için aynı anne babadan olma koşulu yoktur. hatta ve hatta koşulsuz şartsız peşin fiyatına 12 ay taksitlelıajdıuahnf Big Grind bağlayamadım sonunu Big GrinBig Grin

Allah'tan anlama kabiliyetim var. Big Grin Big Grin Big Grin
Aslında peygamber efendimizin bu konuyla ilgili çok güzel bir sözü vardı ama hatırlayamadım birde bulamadım sözü bulduğumda paylaşacağım.
Ara
history
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ederim . Sorularıma sabırla cevap verdiğin için.

Rica ederim,sizi tatmin ettimi bilmiyorum,Bunu konu olarak foruma açsanız yanıtlar çok farklı olurmu..?
Ara
PCKoPaT
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Aslında peygamber efendimizin bu konuyla ilgili çok güzel bir sözü vardı ama hatırlayamadım birde bulamadım sözü bulduğumda paylaşacağım.

anlayışlı insanın hali başka tabi Big Grin
Âh be.
Ara
Xesar
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ederim . Sorularıma sabırla cevap verdiğin için.

Rica ederim,sizi tatmin ettimi bilmiyorum,Bunu konu olarak foruma açsanız yanıtlar çok farklı olurmu..?

Foruma konu açmayı düşünmedim sadece senin düşünceni merak ettim.tatmin edip etmemesi mühim değil.
Ara
Xesar
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

anlayışlı insanın hali başka tabi Big Grin

eyv. başqan Big Grin
o sizin güzelliğiniz Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 468 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:58 PM