+ saksi firlatmaya bayilirim
Canı Sıkılanlar
|
12-29-2007, Saat: 09:48 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gökanım sen bu dansöz işine fena sardın haaaşiddete karşıyım öpüşüp barışalım yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi saka yapmiom ya az once pembeyle korku filmine baktik korkudan oluom filmin adını söle ben saaanan sölim korkmana gerek varmı yokmu diee ulan kısa bakya hem korkuyom diooo hemde gülüyooo şaşırdımmmm...
12-29-2007, Saat: 09:48 PM <
gokhan dikkat et o bicak yanlislikla sana saplanmasin hae ne dersin
12-29-2007, Saat: 09:49 PM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:+ saksi firlatmaya bayilirimcani bana kıyabilirmisin
abi valla karabasan i izledim en korktugum seydir zaten ya geceleri dua okumadan yatmam sirf bu yuzden bide filmini izleyince fena tirsiyoom hae :S
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gokhan dikkat et o bicak yanlislikla sana saplanmasin hae ne dersinallah allah potansiyal katil seniiiii miley13:miley13:miley13: çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheheh ben korku filmlerinde gülme krizine giriyorum sinemadan bile atıldğım olmuştu abla arkanda bıçaklı bi adam var son giittim film altın pusula yarın gitceem kabadayı ama o altın pusula yokmu onu çevirenler yapanlar yazanlar ne küfür yediler haddi hesabı yok falla:mad: battal gazi bile ondan güsel kanımcaaa...
12-29-2007, Saat: 09:50 PM <
kiyamam gokhancim gidip bicak alaak cesaretim yok
ati abi napiyim gulmesem tamamen bozacam pskolojiyi yatagin altna mi girsem napsam
12-29-2007, Saat: 09:50 PM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi valla karabasan i izledim en korktugum seydir zaten ya geceleri dua okumadan yatmam sirf bu yuzden bide filmini izleyince fena tirsiyoom hae :Sbu gece karabasanla pişti oynada gör gökhana laf atmak nedemekmiş korkudan uyuma işte KARA BASMA İZ OLUR KARA BASMA İZ OLUR |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 43 Ziyaretçi