sabah uyuyakalmışım

sendrom sıfır

tembellik harika bişeydir banada çok yakışıyo he
|
Canı Sıkılanlar
|
![]() sabah uyuyakalmışım ![]() sendrom sıfır ![]() tembellik harika bişeydir banada çok yakışıyo he
bende metrobüste uyuya kaldım sıfıra inmedi sendrom ...tembellik herkese yakışır be yaaa
ahaha durağı kaçırdın mı ![]() ya herkese yakışır başkada ![]() bende ayrı bi havalı duruyor mesela yanımdaki sürahiden su doldurup içmek yerine, başkasının doldurup vermesi ne kadar muhteşem bişeydir bilirmisin
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın duygusuzun güzel insanları, Güzel insan demişsin üzerime alındım ![]() Sana da günaydın )iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kaçırdım tabi kaçırmam mı son durakda uyandım
ya sen cok fena tembelsin mesela zencefil demişsin ya demin asıl mesela ben diyecektin ![]() ![]() ![]() sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğ bugün kızın adı meşeeeeeeeeee yapak unutturma
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın duygusuzun güzel insanları, Alın tabi üzerine yenge hanım sultan hazretleri ![]() ![]() Güzel insandan çok daha güzel sözleri hakettiğini anlamak için Kaptan 'a bakmak yeterli
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaçırdım tabi kaçırmam mı son durakda uyandım cıx kendimi demem ![]() o zaman sana nasıl sataşacam ![]() o zaman hayatın ne anlamı kalır varlığım neye yarar hacı ![]()
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaçırdım tabi kaçırmam mı son durakda uyandım Evet ne zamandır yapmadık yapalım ))iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın duygusuzun güzel insanları, Kaptan ne alaka yahu ![]() iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|