sabah uyuyakalmışım
sendrom sıfır
tembellik harika bişeydir banada çok yakışıyo he
Canı Sıkılanlar
|
sabah uyuyakalmışım sendrom sıfır tembellik harika bişeydir banada çok yakışıyo he
bende metrobüste uyuya kaldım sıfıra inmedi sendrom ...tembellik herkese yakışır be yaaa
ahaha durağı kaçırdın mı
ya herkese yakışır başkada bende ayrı bi havalı duruyor mesela yanımdaki sürahiden su doldurup içmek yerine, başkasının doldurup vermesi ne kadar muhteşem bişeydir bilirmisin XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın duygusuzun güzel insanları, Güzel insan demişsin üzerime alındım Sana da günaydın ) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kaçırdım tabi kaçırmam mı son durakda uyandım ya sen cok fena tembelsin mesela zencefil demişsin ya demin asıl mesela ben diyecektin
sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğ bugün kızın adı meşeeeeeeeeee yapak unutturma sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın duygusuzun güzel insanları, Alın tabi üzerine yenge hanım sultan hazretleri Güzel insandan çok daha güzel sözleri hakettiğini anlamak için Kaptan 'a bakmak yeterli ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaçırdım tabi kaçırmam mı son durakda uyandım ya sen cok fena tembelsin mesela zencefil demişsin ya demin asıl mesela ben diyecektin cıx kendimi demem o zaman sana nasıl sataşacam o zaman hayatın ne anlamı kalır varlığım neye yarar hacı ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaçırdım tabi kaçırmam mı son durakda uyandım ya sen cok fena tembelsin mesela zencefil demişsin ya demin asıl mesela ben diyecektin Evet ne zamandır yapmadık yapalım )) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın duygusuzun güzel insanları, Kaptan ne alaka yahu iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|