first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne oyunu abii ya ben oyun oynamam ki
olum bu nickin altındaki yasanlarr nerden geldi
göktenmi geldii.......
Gececiler Bölümü
|
first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne oyunu abii ya ben oyun oynamam ki olum bu nickin altındaki yasanlarr nerden geldi göktenmi geldii....... aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sölemesem !!:$ :$ :$söylesen iyi olurdu ama ısrar etmeyim gülüm bee sen nasıl istersen first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nebilim aşıqmıyım neim annamadımküü kime aşıksın nan bis tanıosmu kısı??? söle bakemmm gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasıl yapıjaamm pekiii yaacanım bir ara anlatırım sanamiley17: gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:al kardeşş budaaa sanaaa olsunnnnnn....... [[ç]]ALınTıDıRR..
07-14-2007, Saat: 02:40 AM <
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:al kardeşş budaaa sanaaa olsunnnnnn.......:'(:'(:'(:'(:'( çok duygulandım abi çok saol gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olum bu nickin altındaki yasanlarr nerden geldi onları bizim ufak kardes oynadı ben değel aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nese yaa saçmaladım hersaman ki gibi ya merve bir.... amyleeee iki.... aşkım diye diyee gitceksinizz vallaa.... zebanilere dersin ben buraya bi hiç ugruna deil aşkımı aramaya geldimmm... aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kime aşıksın nan bis tanıosmu kısı??? yokk o buralardan değel ayrı dünyaların insanıyıqq |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,844 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |