GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rusçamı öpüscezzzzzz nan ..abi o rusça demeseydin ruslar gibi mi deseydin ben senle öpüşmem ama bi rus kızı iyi olurdu
Canı Sıkılanlar
|
12-29-2007, Saat: 09:57 PM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi gokhandan korumami olur ya baksana akli fikri dansozde oturur bu tv izler valla ben icerde olmusum kalmisim umrunda olmaz :S falla sende haklısın esgicimm bu adam dansözü kafaya takmışş bu sefer dansöz çıkmıycAK FALAN SENİ OYNATCAK dansöz yerine en iisi başka bişi bulmak....
12-29-2007, Saat: 10:02 PM <
abi valla ayip edion ya beni oynaticak falan hem ben onun ablasiyim otur dedimmi oturur kalk dedimmi kalkar deve cuce oynatirim be adama ya
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi o rusça demeseydin ruslar gibi mi deseydin ben senle öpüşmem ama bi rus kızı iyi olurdu buna nedersin gökanım..... yada bu abicim seç begenn falla......
12-29-2007, Saat: 10:04 PM <
alttaki merdana guzelmis iyi kafa kirar
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi valla ayip edion ya beni oynaticak falan hem ben onun ablasiyim otur dedimmi oturur kalk dedimmi kalkar deve cuce oynatirim be adama ya hahahahahhhahahahaha devee cücee deve cüce cüce deve ah yaa ne güsel bi oyun haa tam gökanlık vall....:yikildim: yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alttaki merdana guzelmis iyi kafa kirar altınada yacaktımmm esgiden sevgilerle dieeee....:tey:
12-29-2007, Saat: 10:08 PM <
korkuyorum + acim yani bu halde merdane gosterdin bana sole bi lahmacun acasi gelio insanin :S
12-29-2007, Saat: 10:09 PM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi valla ayip edion ya beni oynaticak falan hem ben onun ablasiyim otur dedimmi oturur kalk dedimmi kalkar deve cuce oynatirim be adama yayavaş oynat ben zeybek havasında oynarım deve cüceyi ben ablama o gözle bakmam oynatmam da ama mısır patlatırsa başında beklerim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 385 Ziyaretçi