biraz çaba ve gözün kara olmalı
bir büyük can pazarı
aşk
sapasağlam çıkmalı...
bir büyük can pazarı
aşk
sapasağlam çıkmalı...
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
biraz çaba ve gözün kara olmalı
bir büyük can pazarı aşk sapasağlam çıkmalı...
Birden ay ışığını kesti
Bir de sen çok değiştin Yaşananlar hiç yaşanmamış gibi Söylenenler hiç söylenmemiş gibi Bir de sen karşıma geçtin “Başka biri var, biri var” dedin İnanamadım bittiğine İnanamadım gittiğine Ne sen baktın ardına ne ben, Hep ayrı yollarda yürüdük Sustu bu gece karardı yine ay Kaldı geriye cevapsız sorular Uyandığında onu ilk kim görecek Bıraktığım düşü kim büyütecek Her sabah kaybolup giden bir rüya gibi oldun artık Geceleri beni bekleyen gündüzlerimi zehir eden
Dedim ya bebegim,
Icimdeki yarayi sen actin, Kimse kapatamaz...bende bir anin kaldi Onu kimse benden ölsemde alamaz! Bir gün icin sıkılır...kalbin sıkısır. Gözlerinde istemeden dolarsa Sunu bil canimdasin ya canim can cekisiyor Yüregim kaniyor Bedenim senden vazgecsede ruhum asla vazgecemiyor!!!
Deniz gözlüm benim, senin için hazırım
Eğer ölüm gerekse, ölmeye giderim Yemin olsun seninim, çocuklar gibi şirin Deniz gözlerinde, hayat bulur gözlerim Yüreğim acır inan, senden uzak kalmasın O deniz gözler benim başkası hiç bakmasın Son arzun nedir diye, gelipte bir sorsalar Haykırış olur sesim, sen yine sen der Canım seni özler, seni diler ister Beni bırakma eğer, ateşlerim söner
affettim kendini akla
yalnız aşkla yalnız aşkla dön gel....
Senin kimseye uzatamadığın elinim, beni boğan sevgi selinim ..
yanarım yanarım tutuşur yanarım
kavurur ateşim senide benide belalım...
Dağ, taş, toprak iken umman olmaya geldim
Aşksız bi çareyken Kendimi bulmaya geldim Yalana meyil ederken gerçeği görmeye geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,436 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |