Sen kaşınıyosun ben sallanıyom yok yaaa
Canı Sıkılanlar
|
Vallaha bildin
uyuz mu oldum bitlendim mi nedir var var bana varda sana niye yok sen orta tarla buğdayımısın
kabul edilebilir birşey değil olmaz bide bitli bitli yanımda asılma bari bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ahahahaha
sana gönderilmiş bela bak sana bi fıkra Timur, halka zulüm ederken bir yandan da halka sorarmış: “Ben adaletli bir hükümdar mıyım, yoksa zalim miyim?†Kimse korkusundan zalimsiniz diyemezmiş. Her sorduğu: “Siz adaletli bir hükümdarsınız!†dermiş. Halk canından bezmiş. Genci yaşlısı, okumuşu cahili Timur’un zulmünden inim inim inlermişâ€¦ Sonunda, Akşehir halkı sözünü sakınmayan, kimseden korkmayan Hoca’dan yardım istemiş. Halkın şikâyetlerini söylemek için huzura çıkan Hoca’ya da, Timur önce bu soruyu sormuş: “Ben adaletli bir hükümdar mıyım, yoksa zalim miyim?†Hoca da yanıt hazır: “Siz zalim değilsiniz, asıl zalim, adaletsiz olan biziz. Yüce Tanrı sizi, bize zulüm ederek ceza versin, doğru yolu göstersin diye gönderdi!â€
neyse ki önceden sana bi para ödemesi yapmıştım gelecek için ondan kes zurnacı bey
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 401 Ziyaretçi