ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse ki önceden sana bi para ödemesi yapmıştım gelecek için ondan kes zurnacı bey
çok beleşçisin hazıra konma
ayrıca ben sana bayram harçlığını yolladım
Canı Sıkılanlar
|
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse ki önceden sana bi para ödemesi yapmıştım gelecek için ondan kes zurnacı bey çok beleşçisin hazıra konma ayrıca ben sana bayram harçlığını yolladım sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu iş yoğunluğunda sizin muhabbeti okumak çok iyi geliyo ha sen o yüzden araya bi taş atıp gidiyosun
Garibi sevindirmek sevaptır
unutma kizum bu hayatta herşey paraduur
şimdik gördüm ben kurtulmaya calışıyom paralardan sen yolluyon çok heyir göresun uşağum
senin duadan sonra görürmüyüm bilmiyorum size sahip size sesleniyorum başıma bişey gelirse ZencefiL in dua görünümlü beddualarındandır XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu iş yoğunluğunda sizin muhabbeti okumak çok iyi geliyo Aynen böyle devam gençler iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Seni kıracağıma
ZencefiL in kafasını kırarım yenge hanım sultan hazretleri XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Seni kıracağıma Bişe kırcam illa diyosun iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|