kahve yapcak hatun hala yok gazetelere is ilanı vercem sonunda isten çıktım bütün gün mal indir mal vur uğrastım
Canı Sıkılanlar
|
Allah kolaylık versin sen aramaya devam et birgün denk gelir elbet
![]()
herseyin hayırlısı kahve yapacak cadı benim eşim olur insallah
onaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herseyin hayırlısı kahve yapacak cadı benim eşim olur insallah Kahve kriterin olmasın,o kolay ama cadı, hatun bulmak bayağı bir emek istiyor,81 vilayet dolaşman gerekiyor onaç.. ![]() history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herseyin hayırlısı kahve yapacak cadı benim eşim olur insallah seninkide bildiğin çin işkencesi birader ![]()
benim cadım vardı
canım benim cadım benim nar tanem nur tanem sevdiğinin bir tanesi derdim üniye gidince değişti XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herseyin hayırlısı kahve yapacak cadı benim eşim olur insallah Kolay değil selam ben geldim diyen hatun varmı.?Benim kriterim pilav dı.Pilav sınavından geçicek,bu da çin işkencesi.. ![]()
Fazla takılıp kalma onaç şöyle bir söz var der ki ;
Kaçan kadınla giden paranın arkasından ağıt yakılmaz ![]() history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herseyin hayırlısı kahve yapacak cadı benim eşim olur insallah Senin gibi titiz bir insanın pilav kriterini hayal edemedim , prinçler tek tak sayılabilmeli demiyorsundur umarım ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 142 Ziyaretçi