2gözüm seneler geçiyor, gönül ektigini biçiyor
Bi slm lutfet bu ne çok hasret
Gel kavusalim artik
[Gel barisalim artik]
...
Bi slm lutfet bu ne çok hasret
Gel kavusalim artik
[Gel barisalim artik]
...
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
05-05-2009, Saat: 03:33 PM <
2gözüm seneler geçiyor, gönül ektigini biçiyor
Bi slm lutfet bu ne çok hasret Gel kavusalim artik [Gel barisalim artik] ...
Ey, makamı var ve yokun üstünde olan!
Sen varlık sahasını terk ediyorsun, etme.. Sen yüz çevirecek olsan, ay kapkara olur gamdan Sen, ayın da evini yıkmayı kastediyorsun, etme .. Âh be.
Derler ki;
Her aşkın gökyüzünde bir meleği varmış Bir aşk bitince o melek ağlarmış Ve bir yıldız kendini vurup Sonsuzluğa kayarmış Kaldır başını Bak gökyüzüne Şimdi bütün melekler yasta Ve bütün yıldızlar sana 'Gitme' diye yalvarmakta Sense Hala içi boş kupkuru bir inatta Bense Hala resmini çiziyorum bu son mektupta
BİR ÇAPKINA YANGINIM
Bir çapkına yangınım Her yanı bilsen ne hoş Neş'esine baygınım Sarhoşum sarhoş Gözünde bir ışık var Peşinde bin aşık var Dudağında mey mi var Sarhoşum sarhoş Busesini almadan Göğsüne yaslanmadan Gözlerine bakmadan Sarhoşum sarhoş Gözünde bir ışık var Peşinde bin aşık var Dudağında mey mi var Sarhoşum sarhoş İNCE SAZ
Sevdanın yerini dertler doldurdu
ayrılık gönlümü yaktı söndürdü bir daha sevmek yok eskidendi o
Özledim tenini kokusunu özledim,
Özledim sımsıcak nefesini özledim, Özledim sohbetini ,o sesini özledim, Gel dedim göz bebeğim,can yoldasım. Gelmedin ???
Kiiimiiniiin gözLeri buLanık Simdi ?
Kiminin hâL'i beLLi degiL ki.. Kimisi Kafasına Göre yasar Hayat'ı.. Kimisi çabaLar ama, Haketmez Sevabı..
Giden günlerim oldu
Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmamda yeter ki son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmemde yeter ki geri gelmem için hayata Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak
Can yakan gözlerini, bak görmeye geldim
Abu hayat sözlerinle gül olup yeşermeye geldim Ben aciz ben yarım Sana tamam olmaya geldim Şeyda bülbüller gibi, gül dalına konmaya geldim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,436 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |