MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heyyo
nöbetçi ecz ihtiyacı olan varmı
nöbetçi sazan lasım asyaa....:yikildim::yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heyyo nöbetçi sazan lasım asyaa....:yikildim::yikildim: çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yapalım yorgunsanız ben hastayım iğneler yiyorum diyomuyumgel ben yapıcam iğneni
esgicimm sana inanmıyorum yaaaa
ya güselim beni dinle bak ne güsel devamlı dua okurum diosunnn allahın izniylee hiç bişi olmasss korkmaa yaaaa dua demek allahın senin üzerindeki kalkanı demek allahın adını azına aldınmı cenbıhak senin kalkanın olur hem unutmaki hayırda allahtan şerrde allahtann korkucaksan cenabı allahtan kork başkasından deil güselim yaaa ....
12-29-2007, Saat: 10:42 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gel ben yapıcam iğneniablam hemşire sağol cnm
arkiler ben kaçarrrr hepiniz kendinize ii bakın
kimselere karışmayın üstünüzü başınızı yırtmayın.. ii akşamlarr by by.....
12-29-2007, Saat: 10:43 PM <
ya ati bak inanmiyorum diosun inanmaya bilirsin ama elimde deil dua ediyorum ama korkuyorum aradim az once bizimkileri yat uyu biz anca birde ikide geliriz dediler nisanlimi aradim hasta evde yatiomus gelecek hali yok gel diyemedim ama kendime engel olamiyorum korkuyorum iste neyse ben gidip yatiyim en iyisi :S
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablam hemşire sağol cnmablanın mesleğini sorduummu yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ati bak inanmiyorum diosun inanmaya bilirsin ama elimde deil dua ediyorum ama korkuyorum aradim az once bizimkileri yat uyu biz anca birde ikide geliriz dediler nisanlimi aradim hasta evde yatiomus gelecek hali yok gel diyemedim ama kendime engel olamiyorum korkuyorum iste neyse ben gidip yatiyim en iyisi :S esgicimm kendini kasma artıkkk ya birde ikide gelicklerse sen nie gitmedin onlarlaaa falla senin yerinde olsam nişanlını çagırıdım diill hasta senin tek oldugunu duysun iki eli kandada olsa gelir merak etme ssen ee ben kendimden biliyom janımm yaa:tey: hadi araa bir iki saat nişanlı çiftler için iyi bi vakittirr bu vakti korkarak öldürme sevgilinin yanında omusunda geçir vaktini.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|