"sen ağlama dayanamam ağlama gözbebeğim sana kıyamam."
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
unutabilmekmi seni asla
unuttum çok şeyi daha fazla koyamadım yerine kimseyi
05-31-2009, Saat: 02:59 PM <
Susma söyle nasıl yapar bunu insan?
Susma nasıldı anlat hadi ayrılırsam! Söyle hayat mı çare bulurdu kendin mi? Böyle büyük aşklar böyle mi biterdi?
Canım bana bırak bu gece gözlerini
Aklımı alıp götürme bu gece Gözlerimde yaş yerine gözlerin olsun nolursun dur gitme Canım sıkılıyor canım gözlerinle olmayınca Hani koyup gidiyorsun ya beni canım canım sıkılıyor Geceleri odam buz gibi sensiz uyku tutmuyor gözlerimi Canım bana bırak bu gece ellerini aklımı alıp götürme bu Gece Ellerimde kadehler yerine ellerin olsun nolursun dur gitme Canım sıkılıyor canım ellerinle olmayınca Saçlarını oksamak kaybolmak gözlerinde Ellerimde hapsedip ellerini ve dudaklarında Güzel seyler duymak istiyor canım Canım sıkılıyor canım gözlerinle olmayınca Canım sıkılıyor canım ellerinle olmayınca Canım sıkılıyor canım hmmmmm
"İkimiz içinde doğru olan böylesi git
İnan bana sandığın kadar üzgün deilim... İçimde yep yeni bir hayata başlamanın sevinci ve heyacanı var artık git Git git git me dur ne olursun Gitme kal yalan söyledim Doğru deil ayrılığa daha hiç hazır deilim Aramızda yaşanacak yarım kalan bişeyler var Gitme dur daha şimdiden deliler gibi özledim... Sezen aksu Git şarkı sözü şarkısının sözleri" [b]Git [/b]
"Bu güne dek hep keşke diyip durdum,
Her yeni başların sonunda yine aynı kelime Keşke, Yanılgılar içinde büyüdüm Yanlış insanlar, yanlış yüzler, yanlış aşklar Evet kapatmış kalbimin kapılarını Ama sora sen çıktın karşıma Bunu sen kalbime girince anladım İşte yeni bir başlangıç daha Ama bu sefer eminim Bu sefer keşke demicem Yıllar sonra senin için sölediğim tek şey İYİKİ olacak" Berker
akşamLar baskaydı temmz ayında
sanma ki yasadım ben o 1 ay boyunca maziye ne oldu söyle o yaz gezerdik el ele bu gönüL seni seve seve yıprandı birkere Laalalaaalala
Bensiz Günlerini Sen Unut Artik
Seven Yüreginde Simdi Ben Var'im
Söylemeyin bilmesin askima, dayanamaz böylesi aciya
Uzakta deyin, dönecek deyin, öldügümü söylemeyin Uzakta deyin, dönecek deyin, yüregini titretmeyin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,436 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |