sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sor yavrum uykusuz kalcak kadar ne bekliyon daha önce sorsydın ya ))))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
tolga amcaya tuzlu kahve içirdin mi dicektim
Âh be.
Canı Sıkılanlar
|
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sor yavrum uykusuz kalcak kadar ne bekliyon daha önce sorsydın ya )))) tolga amcaya tuzlu kahve içirdin mi dicektim Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sor yavrum uykusuz kalcak kadar ne bekliyon daha önce sorsydın ya )))) He yok yahu zaten kahveleri ben yapmadım Kızlara da yapmayın dedim kıyamam )) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok pardon yenge kusura bakma.Hakaret amaçlı düşünmedim.Öyle birşeyde aklımdan geçmez bilirsin. XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tamam affettim valla özel bi durum hassas olduğum bi konu nasıl denk geldi aklına öyle bi yorum geldi hayret ))) şaka yani ciddi hakaret diye demedim ama gıcık yani çoğu iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sor yavrum uykusuz kalcak kadar ne bekliyon daha önce sorsydın ya )))) kıyamam diyor ya Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sor yavrum uykusuz kalcak kadar ne bekliyon daha önce sorsydın ya )))) He bi düşünsene iğrençtir ya tuzlu böööğğğ iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Valla iki oldu bu bende anlamadım. Başka gıcık olan da mı var iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|