ne laftan anlarım ne de bır sozden
cıkaramam senı ınan kı gozden
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
ne laftan anlarım ne de bır sozden
Agla Sende Agla Simdi
Agla Sensiz Gülmedim.. Zindan Oldu Her Yer Bana Hic Gün Yüzü Görmedim.. Biraktin Adice Ortada Sersefil Perperisan Ettin De Gittin! Nurşeniyem Bu Töremi
YakanLar Yaktı Çıramı Sinemde GizLi Yaramı Kanatma GeLem GeLem AğLatma GeLem GeLem Yarama Boşa MeLhem Sürme Kar Etmez Dost Dost ...
"Yaralıyım dertliyim...Doğuştan kederliyim....
öyle başımı döndürdünkü... Bu alemin neresindeyim".
Ti budi sama da kraja zivota Nesreca moja nek bude i tvoja Ja cu te voljeti,Necu te nikad preboljeti...
Seni unutmak mı?
Nasıl istersin bunu benden? Hatırın için,bir kez denerim; Ama söz veremem! Yağmur yağmayı, Rüzgar esmeyi, Kuşlar ötmeyi unuttuğu gün; Seni unuturum.
iki Lafımdan bir tanesi sensin
seviyorum seni aşkım sen biLmezsin sevmiyorsan beni git gözüm görmesin seni sevdiğimi unut kimse biLmesin yıkıLsın dünya koymaz ki bana öLümüm oLsa da sonunda sensiz mi asLa doymadım ki sana öLümse öLüm oLsun senin yoLunda . .
Vazgeçtim . . .
GözLerinden , Vazgeçtim . . . SözLerinden Bir ah de yeter . Sessizce , kimsesizce , Gönderdim dudakLarımı Öpme aL yeter . Hiç tanımaz tenim eLLerini , BiLmez yüreğim biLmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah bu deLiLik sarsar bedenimi Yok olma zamanı şimdi . . .
Bırak üstüme geLsin çıpLak ateşin ,
günahkar ruhumu yaksında Geçsin .. Dağıtsın içimde kaLan ne varsa , Savursun küLümü döksünde geçsin ! ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,486 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,280 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |