Nasıl inanırım sana
Bu yürek ağır bana
Sevgin öyle uzaklarda
Nefes alsamda Yanımda
Bu yürek ağır bana
Sevgin öyle uzaklarda
Nefes alsamda Yanımda
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
06-23-2009, Saat: 02:50 PM <
Nasıl inanırım sana
Bu yürek ağır bana Sevgin öyle uzaklarda Nefes alsamda Yanımda
aLLahım bitmesin
bitmesin bu rüya sonunda evLiLik oLsun noooLuur uyandırma
Kanarsam bir daha yasaklı aşklara
Kanarsam dili kara yalanlara Olmaz kendim olamam zorla var olurum Yarınsız gecelere boğulurum Sebebim ah dünlerim, sebebim zor günlerim Dualarım tanrıya, düşürmesin bir daha yasak aşkın kollarına ...
inanması zor geLior bana
yaptıgın hersey hata 1 tek sen anLardın beni seni kaybetmek koydu bana artık anLamı yok deme dur 1 kez daha dinLeee seni cok seviyorum bil ki cok özLüyorum artık geri gelsen banaa dönsen diyorummm laaalalaaaa
Seninle her günüm ömre bedeldi
Gönül dediğimde bağımdın benim Unutmak mümkün mü liselim seni İlk aşkım sevgilim canımdın benim Seninle bir,bir kağıt gibi Senile bir defter,bir kitap gibi Birlikte yazmıştık kaderimizi Hayatım varlığım canımdın benim Şimdi nerede bir liseli görsem Nezaman okulun yanından geçsem Kalbime kahrolur gözlerime nem İlk aşkım sevgilim liselim benim
Dayan ruhum
Bu aciya dayan Caresizim Cok gec... Bir günüm daha gecermi Sensiz darmadagin Yapayanlizim Sigindigim limandi Bu ask N olur kalbine bir bak ah Ben oradayim Beklemekle dinermi sızı Sessizligimin yok ilaci Gün be gün kanarken Ask acisi Savurur yikar gecer zamani Uyan sonsuz rüyalardan uyan Cok gec artik Cok gec... Dayan ruhum Bu aciya dayan Caresizim Cok gec... Bir günüm daha gecermi Sensiz darmadagin Yapayanlizim ....
Sen gülünce güller açar gülpembe
Bülbüller seni söyler biz dinlerdik gülpembe Sen gelince bahar gelir gülpembe Dereler seni çağlar sevinirdik gülpembe Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin inanamadık gülpembe Bizim iller sessiz bizim iller sensiz olamadı gülpembe Dudağımda son bir türkü gülpembe Hala hep seni söyler seni çağırır gülpembe Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin inanamadık gülpembe Bizim iller sessiz bizim iller sensiz olamadı gülpembe Gözlerimde son bir bulut gülpembe Hala hep seni arar seni bekler gülpembe Dudağımda son bir türkü gülpembe Hala hep seni söyler seni çağırır gülpembe
06-23-2009, Saat: 03:43 PM <
Her şey biter, herkes gider
Gün bile kaçar gecenin koynuna saklanır Bir tek ben kalırım benliğimden taşan Sevgim kahve gözlerinde yankılanır Yaşanmamışları düşünüp kuytularda üzülürüm Gel desen koşar, koşar gelir ellerim Umursamaz dünyayı, umursamaz yaşamı Sadece seni, tek seni beklerim Gel diyen ellerini off gözlerini özledim Ne umut kaldı ne bir rüya, Geceyedir küsmelerim Yürek yanar, kalpler ağlar Sevdan bile çırpınır çıkış yolları arar Bir tek göz yaşı kalır bu aşktan geriye Ruhumda yeşerir yeniden aşk yaprakları Yaşanmamışları düşünüp kuytularda ölürümmm Gel desen koşar, koşar gelir ellerim Umursamaz dünyayı, umursamaz yaşamı Sadece seni, tek seni beklerim Gel diyen ellerini off gözlerini özledim Ne umut kaldı ne bir rüya, Geceyedir küsmelerim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,440 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |