yahu çıbanın başı Xesar işte başka ne diyelim ölee admin olmak ile bitmiyor işler alüüüüoooooo
Canı Sıkılanlar
|
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam hatırladım hatırladım en azından başını hatırladım yada sonumuydu Amin )) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yahu çıbanın başı Xesar işte başka ne diyelim ölee admin olmak ile bitmiyor işler alüüüüoooooo Ne demek istedin canım açar mısın konuyu biraz iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yahu çıbanın başı Xesar işte başka ne diyelim ölee admin olmak ile bitmiyor işler alüüüüoooooo ben başıysam sende içindeki mikropsun
Xesar cok ayıp hem lakayıt davranıyorsun ıs konusunda hemde ıftıra ve hakarette bulunuyorsun
cıx unutmadım vaatlerimi sırayla yerine getirecem siz oylarınızı eksik etmeyin yeter EndLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Xesar cok ayıp hem lakayıt davranıyorsun ıs konusunda hemde ıftıra ve hakarette bulunuyorsun cıx hakaret deil gerçek senide bu çirkefliğin bir parçası olarak görmek içimi üşüttü malum hava çok kötü bugün |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 467 Ziyaretçi