neyse size doyum olmaz yarın görüşmek üzere ii geceler
Gececiler Bölümü
|
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkın nerde gelmiomuu.... git diosan gidim bn saten kimse sefmio bni :'( :'( :'( first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet abii yaaa bende onu diom kısaa kaç kere öselden msjlar attım dedim kısım cool ol birass askım askım yicen kafayı dedim ahan baq yedi isthee dikkat et aramısda kalsın ya varya bu belki serap görüyodurrr geceleriii.... bunun aşkı maşkı da yoktur yada varsa o zavallıda bilmiyodurrrrrrrr amylllenin aşkı olduğunu ........:yikildim: :yikildim: aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:git diosan gidim bn:kucak: :kucak: gülüm sen bunların arasında kaldın yaww gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya varya bu belki serap görüyodurrr geceleriii.... :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: (คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse size doyum olmaz yarın görüşmek üzere ii geceler sen neymişssin beee abiii aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:git diosan gidim bn yok yok sibel rüya güseli onlar seni çok seviyorrr dimii kıslarrrrr....... yaf he eyin beeeee.......) aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:git diosan gidim bn ben sefiorum sennii ,,şefkat dolu kollarıma gel cnm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,840 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 15 Ziyaretçi