şimdi yoksun silemedim gözlerimden o anıları..
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
07-14-2009, Saat: 12:58 PM <
hadi yar yar yine seni bana yaz bu senede uğramadı buralar ayaz
07-15-2009, Saat: 03:27 PM <
Dua gibi dilimdesin
Nefes gibi içimdesin Şenle öyle doluyum ki İnan her an benimlesin Sensiz huzur bulmuyorum Hayattan zevk almıyorum Seni yazıp çiziyorum Şiirimde şarkımdasın Lades gibi aklımdasın Canımdasın kanımdasın Seni öyle seviyorum Sende bunun farkındasın
07-15-2009, Saat: 03:36 PM <
Sevemem anladım
Kendimi yokladım Aklımı zorladım GİTME...
07-15-2009, Saat: 03:55 PM <
Tek söz söyleme bunu ben istedim
Giderken dur bile demedin Ne geldi başıma bir gurur uğruna Yalvarmak, yakarmak boşuma Hasretinle başa çıkamam Tutsak ettin rüyalarımı Kaybettim ben umutlarımı, yarınlarımı Sen yoksun her yanım huzun Adı yok gündüzün Anlasana can özüm, ayaz gözlüm Sen yoksun her yanım huzun Adı yok gündüzün Anlasana can özüm, ayaz gözlüm
xxxGLsMxxx
07-15-2009, Saat: 04:44 PM <
ulaşılacak saadete kaç kapı dha var açtım açtım kapıları girdim bomboş evlere vardım yardım lazım bana şansım yaver sanmaa hiç hoş değil gördüklerim amma emin değilim herşey muammaa muammaa..
Sagopa Kajmermiley16:
Beni durduramazsın , ben aşk dolu ırmağım
Damarlarından geçip , kalbine akacağım Kemer olup saracağım ince belini Tarak olup çözeceğim saçın telini Kadeh olup öpeceğim dudaklarını Benim bütün derdim sensin canım sevgilim Tanrı birbirimizi , sevmek için yaratmış Aşka yalan diyorsun , aşkı allah yaratmış Seni sevmek bir günahsa, bin günah olsun Aşkın beni öldürsede, canın sağolsun Vazgeçemem artık senden haberin olsun Benim bütün derdim sensin canım sevgilim
Seni beklerim öptüğün yerde
Dağlara şimdi akşam çöktü çiçekler boynunu büktü Hepsi sensiz öksüzdü kuşlar yuvaya döndü Senin şehrine yolcular vardı şafakta gemiler hep demir alır Seven sahilde hep yalnız kalır Kıskanırım seni o yolculardan belki seversin birini diye Mektubumu sen sen oku bana Dağlara şimdi akşam çöktü çiçekler boynunu büktü Hepsi sensiz öksüzdü kuşlar yuvaya döndü Seni beklerken duydum annemden Saklarmış veda mektubunu benden Evlenmişsin şimdi bir esmerle
07-17-2009, Saat: 12:43 AM <
benim geçmişimi geleceğimi sakın çamurla sıvamaaaa
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,437 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |