Susmam!
Sadece en suskun yanıma denk düştü hayat,
Ben bundan sonra susamam...
Yaşamın kerteriz defterine düşüyorum tüm notlarımı,
Bundan sonra hayat sükutun en işlek yanına düşmesin diye...
Acemhe'den :P
|
Susmam! Sadece en suskun yanıma denk düştü hayat, Ben bundan sonra susamam... Yaşamın kerteriz defterine düşüyorum tüm notlarımı, Bundan sonra hayat sükutun en işlek yanına düşmesin diye... Size güvenmemem için ne kadar da çok neden var.. Neden olayları menfaatinize göre değerlendirirsiniz? Neden duyduklarınızı olduğu gibi aktarmazsınız? Söz üstüne söz söylemek ne işe yaradı ki? Beni yanıltmaktan başka.. GEREK YOK HER SÖZÜ LAF İLE BEYANA... BİR BAKIŞ BİN SÖZ EDER BAKIŞTAN ANLAYANA... "Güzelim, ben aşığım, sen de sevgilisin.Benim her sözümden incinmemen gerekir.Benden aldığın gönlümü ya geri verirsin veya aşıklığımdan ötürü, ne yaparsam katlanırsın." Hz.Mevlana
Sus/ma/malı insan ..
Sustuğu yerden kanar .. Aksine biz sevdiğimiz yerden kanadık,kalpten... Ne yöne gidersen git -doğu, batı, kuzey ya da güney- çıktığın her yolculuğu içine doğru bir seyahat olarak düşün! Kendi içine yolculuk eden kişi sonunda arzı dolaşır. '..içimde kırılıp kalır ağlayan sesin susar yüreğimde yüzün soluğun susar sarınıp yarama gitsem çare değil ki yüreğimde yangın çıkar bu şehir yanar Seni hangi yanıma bırakayım küçüğüm ... Sağım solum kimsesiz ! Ne kadar saklasan ozledıgın bellı
Sonduremezsın ıcındekı yangını Baslamıssa zamanların en guzelı Artık susturamazsın dudaklarını Anlatır ozlemını bana derınden Yanan alnınla terleyen avucların Alevler tasarken gozbebeklerınden Yakar degdıgı yerı parmak ucların Cok gec bu sevdadan donebılmek ıcın Bak! Sımdı senınle dopdolu aynalar Bu ozlemlı halınle daha guzelsın Benım de sacımdan tırnagıma kadar Tutusan yanan bır sey var her yerımde Sen sımdı alevden bır gulsun ellerımde. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|