sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:döférsin bidé sén béni békLéRim yané hıh:??
:yikildim:
tabi döverim
döverim de severim de deliyim ben naapcağım belli olmaz
Boş Muhabbetler
|
fındık-s
09-04-2008, Saat: 08:34 PM <
sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:döférsin bidé sén béni békLéRim yané hıh:?? tabi döverim döverim de severim de deliyim ben naapcağım belli olmaz
fındık-s
09-04-2008, Saat: 09:16 PM <
sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: ne güldün komik mi hı bak geliyo şaplak dövemem mi sanıyon seni kültürümle döverim ben
ya arkadaslar uyuz oldum muhabbete geciktim bir turlu acilmadi neyse nbr lerrrrrrr :A:
fındık-s
09-04-2008, Saat: 11:57 PM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya arkadaslar uyuz oldum muhabbete geciktim bir turlu acilmadi neyse nbr lerrrrrrr :A: oleyyyyy flame gelmiş arkadaşım nasılsın gözümüz yollarda kaldı
beyhaaaaannnciimmm ya ne siniirr biseey bu ya bugun sadece yanitladan yazabiliyorruuummm
geliyorruuuummm geldiimm galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heyyooooooo
beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oleyyyyy flame gelmiş arkadaşım nasılsın gözümüz yollarda kaldı simdii bisey söleyeceemm beyhaann suanda galiba sadece 2 miz sohbet ediyoruzz bizi gorünce kactilar heraldeeee:tey:
fındık-s
09-05-2008, Saat: 12:10 AM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:simdii bisey söleyeceemm beyhaann suanda galiba sadece 2 miz sohbet ediyoruzz bizi gorünce kactilar heraldeeee:tey: valla öyle canım eeee anladılar tabii bizim muhabbetimize yetişemicekler |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|