tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:B?rak gazeteyi yav ben sana benimkini vereyim...
YAF KARDE??M BEN STRES ATMAK ???N ARIYOM OLUR MU
Garip Sohbetler
|
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:B?rak gazeteyi yav ben sana benimkini vereyim... YAF KARDE??M BEN STRES ATMAK ???N ARIYOM OLUR MU YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehe Zaten Tut? ???n Ayri B? B?l?m ?st?ycem Adm?nden Ye??layyyyy Cilar B?l?m? puhahaha eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:karde?i bunlara gerek yoq cek yoLdan gecen vatanda?? YAFFF KANK? ??MD? OLMUYO ARTIK B?Y?D?K ZAMAN BULAMIOZ ?? ??? ?? ANCAK AK?AM EVDE OLMASI LAZIM PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok bea tuti ho?lanm?o..awatar? dei?ecem k?z?osa Hehee karde?im k?zm?yorum yav... Ama ho?lanmad???m do?rudur... Sonu?ta senin kendi karar?n... Ama sigaraya esir olma... biraz g??l? ol sigara kar??s?ndaki seni esir alamas?n kendine... YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAFFF KANK? ??MD? OLMUYO ARTIK B?Y?D?K ZAMAN BULAMIOZ ?? ??? ?? ANCAK AK?AM EVDE OLMASI LAZIM h??? o zaman bana sorma o m?nt?kaya tuti bak?o... :p PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeni awatar?m nas?l :p HEHE KARDE? TUT? BUNUDA PEK SEVMEZ ASLAN YOKMU PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeni awatar?m nas?l :p ehh idare eder... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|