beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla öyle canım eeee anladılar tabii bizim muhabbetimize yetişemicekler
hic soorma ne yapalim yakalariz elbet biaraaaaa:kop:
Boş Muhabbetler
|
beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla öyle canım eeee anladılar tabii bizim muhabbetimize yetişemicekler hic soorma ne yapalim yakalariz elbet biaraaaaa:kop:
efe yaziyooooooo
bh n f bc iste bu yaaaaaaaaa benim minik bebegimmmmmm beyhan ablasina yazdiiiiii
fındık-s
09-05-2008, Saat: 12:17 AM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hic soorma ne yapalim yakalariz elbet biaraaaaa:kop: he nereye kadar kaçabilirler ki :!
fındık-s
09-05-2008, Saat: 12:27 AM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:efe yaziyooooooo oyyyy yerim onu bennnn küçük erkekim benim
fındık-s
09-05-2008, Saat: 07:19 AM <
supermen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Edit Canat hiç memnun olmadm süpermen yazmışsın ama süper hayvansın bence ben bu sitede daha önce böyle bi terbiyesizlik görmedim yuhhh neler yazmışsın öyle ayıp tam hayvanca yani tam :hayir: supermen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Edit Canat hey supermen klavye delıkanlısı terbiyesiz seni nasıl konustunu bılıyomusun sen ya sapık manyak senii arkadasımızla nasıl konusuyorsun sen ole :hayir:
09-05-2008, Saat: 05:53 PM <
supermen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Edit Canat bu lavuk cosmus harbiden oruc basına wurmus
fındık-s
09-07-2008, Saat: 05:23 AM <
fatih24 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeş orada kıyamet kopuyor yaa neler kaçırdın bilmiyosun gülüyoruz ağlanacak halimize ne kendini bilmez insanlar var aklıma geldikçe sinir oluyorum :mad: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|