peri k?z? Adlı Kullanıcıdan Alıntı: uffff?ok mu s?k?l?o can?n
Garip Sohbetler
|
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Konu her?eye k?zmak de?il yanl?? anla??lma olmas?n l?tfen.Baz? konularda daha dikkatli olmak gerekir ben size yazmadan foto?raf?n?z? kald?rabilirdim de ancak bunu sizin yapman?z daha uygun olur.Ayr?ca daha d?zg?n k?yafetli foto?raflar?n?z?n olmas? site i?in uygun oland?r.Gerekli m?dahalenezi ve foto?raflar? kald?rman?z? bekliyorum.Anlay??la kar??lay?n?z te?ekk?rler....tamam da yarg?c nas?l kald?rcam? b?lm?yorum k?? eger sen yapab?l?yorsan kald?r bende sev?n?r?m k?mse yanl?s anlamas?n...ben sadece yanl?s yre koymusum ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ok mu s?k?l?o can?newett gusel?m zaten hastay?m
kaldırdın mı yargıc valla kaldır ya bende utandım kendım denn.....herkes ıcın ozurr....
peri k?z? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewett gusel?m zaten hastay?mhiiiiii ?ok ge?mi? olsun bu havalar mahvedio insan? bende yeni iile?tim kendine ii bak eee s?k?nt?n ne can?m eer anlatmak istersen tabi... peri k?z? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewett gusel?m zaten hastay?mgecm?s olsun peri bend e hastay?m bugun okulada g?dememd?m....yaaaa
Fotoğraflar kaldırılmıştır.Ayrıca anlayış için teşekkür ederim.Ayrıca aşağıya koyacağım linkte fotoğraf yüklemeyi nasıl yapacağınız ayrıntılarıyla anlatılmaktadır.Kişisel resimler bölümünde fotoğraflarını yayınlayabilirsin.Ayrıca değiştirmek istediğin herhangi bir mesajdada mesajın altında bulunan düzelt butonunu kullanabilirsin.
http://www.duygusuz.com/forum/showthread.php?t=4214 bu linkte resim yükleme anlatılmıştır.Kişisel resimler bölümüne yeni bir konu açarak fotoğraflarını oraya koyabilirsin.Üzerinde kıyafet olması şartı ile YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Foto?raflar kald?r?lm??t?r.Ayr?ca anlay?? i?in te?ekk?r ederim.Ayr?ca a?a??ya koyaca??m linkte foto?raf y?klemeyi nas?l yapaca??n?z ayr?nt?lar?yla anlat?lmaktad?r.Ki?isel resimler b?l?m?nde foto?raflar?n? yay?nlayabilirsin.Ayr?ca de?i?tirmek istedi?in herhangi bir mesajdada mesaj?n alt?nda bulunan d?zelt butonunu kullanabilirsin.:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
tskr ederımm sızdee dıkkat edın kendınızee cnmm sıkılıyoo ewdee durmaktann ne bılyımm yaa bask sorun yok yanı
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 62 Ziyaretçi