Linkin Park - Numb ..
Şuan Ne Dinliyorsunuz ?
|
Madem ki istiyorsun öyleyse durma git
Beni düşünme rahat ol yalnız kalabilirim
Sen de bilirsin hiçbir acı sonusuza dek sürmez
Hatta her an yeniden sevebilirim
Olmazdı ben de biliyorum haklısın haydi git
Korkma seninle gerçekten dost olabilirim
Aslında ben de uzun zamandan beridir sana
Ayrılmak istediğimi söylemedim haydi git
Git, git, gitme dur ne olursun
Gitme kal yalan söyledim
Doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değilim
Aramızda yaşanacak yarım kalan bir şeyler var
Gitme dur daha şimdiden deliler gibi özledim
Gitme dur ne olursun
Gitme kal yalan söyledim
İkimiz için de doğru olan böylesi git
İnan bana sandığın kadar üzgün değilim
İçimde yepyeni bir hayata başlamanın
Sevinci ve heyecanı var artık git
Git, git, gitme dur ne olursun
Gitme kal yalan söyledim
Seninle tattım ben her mutluluğu
Bırakıp gidersen bil ki yasamam Ömrümden canımdan ne istersen al Gülü susuz seni aşksız bırakmam Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gülü susuz seni aşksız bırakmam Gönlündeki derdi siler atarım Ümit pınarıyla coşar akarım Kış göstermem sana ben hep baharım Gülü susuz seni aşksız bırakmam Güfte: Aşkın Tuna Beste: Zekai Tunca
SENİ SEVİYORUM
Seni seviyorum seni seviyorum Seni seviyorum diye Senden önce kimseye Söylemedim dersem Yalan yalan olur Hiç hesapsız çılgınca seni seviyorum bazen bir çocuğun karanlıktan korktuğu gibi Seni sevmekten korkuyorum Söylememem lazım biliyorum Susmuyor içim Seni seviyorum diyorum Canımın istediği İçimin titrediği Bu ilk defa öncesi yok
Kim bilecek daha neler neler bekliyor ikimizi
Belki de çok mutlu olacaktık tutsaydık dilimizi Bu inat bu kapris bu kavgalar yıprattık sevgimizi En acı sözler bile söylerken tutmadık dilimizi Dil yarası dil yarası en acı yara imiş Dudaktan kalbe bir yol varki sevgi ve şefkattenmiş Belki de çok mutlu olacaktık tutsaydık dilimizi Tam aşkı bulduk derken nasılda kaybettik sevgimizi Aşka doğru ilk adımlar ne ümitle doluydu Seviyorum seni demek gönlümün tek yoluydu Hasret bizi bekler sevmek bizi bekler Koybolan tek biz değiliz bunca yıllık emekler Dil yarası dil yarası en acı yara imiş Dudaktan kalbe bir yol var ki saygı ve sevgidenmiş Dil yarası dil yarası en acı yara imiş Dudaktan kalbe bir yol varki sevgi ve şefkattenmiş
Yonca Lodi SENDE YARAM VAR
gözümün ucuyla bakardım ya hani kıyamazdım dokunmaya öyle kırık dökük bir başıma karar verdim bugün seni unutmaya bilirsin kalandır terk eden aslında ne anılar ne acılar bıraktım ardımda ne kırgın sabahlar ne sevgiler ne sevdalar yaşarım gün doğdukça serde hayat var ne anılar ne acılar incitmem incinsemde sonsuz umutlar ne kaygılar ne kavgalar unutmam affetsemde sende yaram var....
Yarimsin
Söz - Müzik: Aykut Kuşkaya Gözlerimden girdin ıssız gönlüme Dermanım sen oldun garip ömrüme Sen hem baharımda, sen hem hazanımda Sen her günahımda, her sevabımda Yarimsin, sevdiğimsin En ölümcül endişemsin Hayata penceremsin Buram buram fesleğensin Yarimsin Sen benimsin Bahara erdim de sana eremedim Bir fısıltıydı aşk, söyleyemedim Çoğaldıkça çoğaldın da içimde Yüzünü gözümden gizleyemedim
Ozlemesende ozluyorum
Hic gelmesende bekliyorum Ruyamda seni hep goruyorum Hala seni cok seviyorum
05-05-2009, Saat: 03:29 AM <
Geceyi sana yazdım, sızımı sana
Tutuldum, küsen sesine, tenine tutuldum Çaktım ateşi sesime, ateşi tenime Hay aydınlık sana yandım, gülen yüzüne Yandım, yanarım sana Sensizim, sana koştum iklimler boyu Uykular, yanan liman uykular haram Bir vapur geçer, dalgasında savrulan ben Dön yürek yurduma, gurbet tenime dön, yanarım sana |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ŞuAn HaNgİİ $aRkIyII dİnLiYoRsUnNN ?? | cik_cik | 9 | 563 |
04-10-2022, Saat: 01:00 PM Son Yorum: wildfang |
|
şuan cebinizde kaç para war ?? | lover | 40 | 1,889 |
04-09-2022, Saat: 02:33 PM Son Yorum: wildfang |
|
Şuan Ne YiYorSun....? | €BeRimSin | 152 | 7,844 |
04-09-2022, Saat: 02:08 AM Son Yorum: wildfang |