Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kriyi mamuli kriyi
?t horoz ?t
Kriyam do moy va tanum
?t?p de ayd?nlatm?yorsun
Puli kormepe ?kala
Civciv de tavuklarla
Kaoba cegotanun
Keyif ?at?yorsun
:yikildim:musti u?uo bak sona tutamazs?n ha
Canini okuyacagim
|
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kriyi mamuli kriyi ?t horoz ?t Kriyam do moy va tanum ?t?p de ayd?nlatm?yorsun Puli kormepe ?kala Civciv de tavuklarla Kaoba cegotanun Keyif ?at?yorsun :yikildim:musti u?uo bak sona tutamazs?n ha
evet kesinlikle katılıorum sana gökhan aslında bu onları yüksetmez tersine değerleri iice düşer iştee çok doğru bi noktaya degindin wallaa hep böle tiplere gıcık olmusumdur su kadar kişiyle çıkıorum diyip bunu bi marifet sanan ve böbürlene böbürlene bunu söyleyen şahsiyetlere dicem ama bi kişilikleri yok bence onlarınnnn kompleksli olan kendilerine güvenmeyen insanlar......hadiii kızlarrrr bastırınnnnn....
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu k?z yerinde duram?oo..biri ?unu tutsun j?L?n ??nii T?t?n n?nnn ?Y ?h?...H?pp? [[[[[??g?N ?y?LigiMi yin? g?Ri ?LdiM y? Ond?ndiR]]]] N?ys? ?eN HoR?n t?piMmM H?PP? ?y ?H?
durdurun dünyayı inecek varr n olurrrrr duruuunnnn bayılıcammm arkadaslar n zor şeymiş şu horon tepmek
okkkk çerkeside biliriz biz dime kızlar bizim elimizden her iş gelirrr...heehhee
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ölüme Meydan Okuyacağım | BiRiciGim | 2 | 440 |
03-16-2008, Saat: 01:48 PM Son Yorum: BiRiciGim |