EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak eylül ne dio bize tagıttık kız ne yapjantoparlayalım o zamn dimi canım
Saff Kiziniz Burdaaaaaaa
|
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:toparlayalım o zamn dimi canımben heç ew işlerinden anlamam:yikildim: :yikildim: :yikildim: EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben heç ew işlerinden anlamam:yikildim: :yikildim: :yikildim:ne tesadüf bende anlamam:yikildim: EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne tesadüf bende anlamam:yikildim:anlayan biri toparlasın belkim bizm Liseli Kız anlıodurr dağıttınız dien o du:yikildim: :hihi gökhan_72 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baslatma konuya sımdı Arkadaşlar kendi aranızda şakalaşıyor olabilirsiniz ancak bu tarz ithamlar hoş bir görüntü değil buna dikkat etmenizi rica ediyorum.... Sevgiler... YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar kendi aranızda şakalaşıyor olabilirsiniz ancak bu tarz ithamlar hoş bir görüntü değil buna dikkat etmenizi rica ediyorum.... Sevgiler...tamam beyfendi tikkat ederiz EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam beyfendi tikkat ederiz Teşekkür ederim hanımefendi anlayış kabiliyetinize ve beklenmedik zerafetinize hayran kaldım YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ederim hanımefendi anlayış kabiliyetinize ve beklenmedik zerafetinize hayran kaldımben bunun içinde hakaret sezdim sankim EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bunun içinde hakaret sezdim sankim Yok daha neler hemde ben size yok canım tamamen iltifat kaynıyor |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 16 Ziyaretçi