cok seker cıkmıssın paylastıgın ıcın saol cn
***EYVALLAH*** sewgilerimle tataaaaatammm:D:D
|
cadım_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok seker cıkmıssın paylastıgın ıcın saol cn saol canımm güsell yorumun için...
03-29-2007, Saat: 09:43 PM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı: AMİNN CANIM SAOLSIN
03-29-2007, Saat: 10:32 PM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şöleki gönül dostum açık açık söleim sana çekmişimdir kesinn yada azcık senden bişeler kapmışık nasıl cevap itiraf et süüperrrr ORTİM BUKADARINI BEKLEMİYODUM WALLA BAYA Bİ İTİRAF OLDU BUDAA!!SAOL YAAA WALLA,, UTANDIM FALAN YANİİİİ
çok tatlısın tatlım
allah sevdiklerine sevenlerine bağışlasın seni aminnnnnnnnnn ::CESMİNAZ:: Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çok belli utandıgın ortim yüzünden okunuomiley17::hihi:hihi
ama bilionn ben yalan sölemem meaşşallah türkish lokumu ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok tatlısın tatlım saol canım yaa bu güsel yorumların üstüne yazacak bişe bulamadımmiley17: miley17:
03-30-2007, Saat: 02:18 PM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yokk be canım birbirimizi yağlayıp ballıyoruz iştee..o senin kendi lokumluğunnn,,en fıstıklısındann hemde
::CESMİNAZ:: Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
olsun canım bis bise yeterizz başkasının beğenmesine ne gerek var...hem ben gerçekleri söylüyorumm....güsellliğin konusunda bisde yalan yoqqq
03-31-2007, Saat: 12:07 AM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı: UZAKTA OLMAK İŞE YARIYO DEMEKKİ,,BAKSANA BUKADAR ÖVGÜ ALMAMIŞTIM İİİ OLDU WALLA,,ARTIK İSTANBULDAYIMM
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
kurty **** eyvallah | EYVALLAH | 23 | 1,435 |
04-10-2022, Saat: 09:47 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi