ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmaz osman hemen hemen hadi canım hadi ..Ln Parayı aLcaq benm Sen ne aTLıyon sen awcunu Yala haha
veresiye yok ....:yikildim: :yikildim: :yikildim:
bazı oNbes daKiKaLar..
|
04-01-2007, Saat: 07:40 PM <
yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alemsiniz ya ...eywallah canımcım...öyleyiz valla sağol birtanem seveceğini söylemiştim ... ßLacK_DragoN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ln Parayı aLcaq benm Sen ne aTLıyon sen awcunu Yala hahaben sekreter ya o açıdan aha bir de tolganının yapmakta olduğu muhasebeye bakam dedim .. kusura bakma damdan düşer gibi oldu demi pardon :yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-01-2007, Saat: 07:42 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sekreter ya o açıdan aha bir de tolganının yapmakta olduğu muhasebeye bakam dedim ..PEqi bu seferLik aFFeTTm bi daha oLMasın
04-01-2007, Saat: 07:44 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sekreter ya o açıdan aha bir de tolganının yapmakta olduğu muhasebeye bakam dedim ..muhasebeyi ben devrettim biliyosun canım::yikildim:
04-01-2007, Saat: 07:45 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmaz valla sözBi düşünim baqaLIm...sOnra söLerm ben saaa yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:muhasebeyi ben devrettim biliyosun canım::yikildim:bilmemmi canımcım... bunu en iyi ben bilirim:yikildim: :yikildim: ßLacK_DragoN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bi düşünim baqaLIm...sOnra söLerm ben saaaeyi bakalım öyle olsun ... ama fazla düşünme ,,, emein o arada sen o paracıkları yersin ...:yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi