Buse38 ben bişey yazmıyomki hepsini o yazıyoo valla
??? Mav? Sevdam ???
|
08-17-2006, Saat: 01:36 PM <
Bir gece habersiz bize gel
Merdivenler gıcırdamasın Öyle yorgunum ki hiç sorma Sen halimden anlarsın Sabahlara kadar oturup konuşalım Kimse duymasın Mavi bir gökyüzümüz olsun Kanatlarımız dokunarak uçalım İnsanlardan buz gibi soğudum İşte yalnız sen varsın Öyle halsizim ki hiç sorma Anlarsın Cahit Külebi
Firari Fırtına
08-17-2006, Saat: 01:36 PM <
Bu yaşda bu sel .... Duygu seli ....
HELAL OLSUN beeeeeee
08-17-2006, Saat: 01:37 PM <
tşk ederimm...
[i][b]Güne$ batıp,ku$Lar uçar giderken yuvaLarına o da yüreği aLabildiğine yorgun iç içe karı$mı$ duyguLarıyLa yürümeye ba$Ladı ewine, sessiz bir gecenin kapısını araLamak üzere .. iç çeki$Lerinin bastırıLamaz isyanLarını derinLiğine duyarak,kuLakLarında ki uğuLtuLarLa bir sağa bir soLa bakarak daLdı karanLık sokakLara... dü$ündü yıLLarın acımasızLığını sewgi adına buLdukLarını onda kaLan çaresizLikLeri her daim bekçiLiğini yaptığı umutLarını sonra,yağan yağmur gözya$Larına karı$ırken dudakLarını ısırdı haince.. hatırLamak isterken onun adını kuytu sokakLardan yürüyüp geLdi ewine kapının anahtarını çewirirken durdu, dü$ündü bir an,sonra güLümsedi.. alı$tığı ruh,aynada gördüğü yüzü hatırLamı$tı yıLLar sonra, .......Onun Adı Hüzündü..... [/i][/b]
Firari Fırtına
08-17-2006, Saat: 01:37 PM <
Buse38 sizdende şiirler bekliyoruz haaa . Öler okumakla olmaz hep . Birazda siz yazın biz değerlendirelim ...
Sevg ...
08-17-2006, Saat: 01:38 PM <
Benim Adım Mavi...
hüzünlenirim akşam oldumu istanbulda şarkı söylerim bağırarak olur olmaz zamanlarda ve şarkıların nakaratları her tekrarlayışta daha fazla hissettirir yalnızlığımı bana son defa bakıyormuş gibi olurum sana sonsuz karanlık gecelerin ıssız sokaklarında bir başka aşk var sanki kanımda hissedebildiğim, koklayabildiğim içime işleyen dedim ya benim adım mavi ben böyle birisiyim işte olur olmaz zamanlarda çekip giden hiç kimsenin hatırlamayadığı... zaman geçtikçe anlarsın beni... hangi rüyada görmüştün ya da hangi sevdiğindim ben...
08-17-2006, Saat: 01:38 PM <
ewt katıLıyorumm sana FırTına GönüL buse snde yazda bizde okuyaLım..
08-17-2006, Saat: 01:39 PM <
Yağmur yağdı yine sokakLar ısLak
Benim senden ba$kasını görmeyen gözLerim gibi... We bu yağmur öyLe güzeL yağıyor ki dı$arda ÇisiLtiLer bitmek biLmeyen bi $arkının ezgisi gibi... ÖyLe bir i$Liyor ki bu ses içime Hiç unutuLmayacak,hep hatırLanacakmı$ gibi... YağmurLa beraber bir toprak kokusu sarar etrafı Sanki bir yerLerden tanıdık gibi,bir türLü çıkaramadığım... A$k gibi,me$k gibi bendeki bu yağmur sewgisi Nedeni yokmu$ gibi,war gibi... AsLında Dost gibi,ahbap gibi $u yağmur damLaLarı bana. Çünkü; Gündüzün geceyi gizLediği gibi AğLadığım zamanLarda, Gözya$Larımı sakLayan Bir tek onLar war $u koskoca dünyada!... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bilmeyeceksin sevdam | €BeRimSin | 1 | 295 |
04-12-2022, Saat: 11:01 AM Son Yorum: wildfang |
|
Eski Sevdam! | PaPaTYa_PReNSeS | 7 | 613 |
04-10-2022, Saat: 11:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Mavi Sevdam......... | Albatros | 1 | 312 |
04-10-2022, Saat: 10:16 AM Son Yorum: wildfang |