tamammm janımm asıll hediyee partinin sonunda gelcek
sanaaaaa pckopat sen merak etmeeeeee
sanaaaaa pckopat sen merak etmeeeeee
pckopatın doğum günü partisine hoşgeldinizz:):)
|
tamammm janımm asıll hediyee partinin sonunda gelcek
sanaaaaa pckopat sen merak etmeeeeee alın be kardesıme en kral oyuncagı alırım ben ozur dılerım pckopat kırdıgım ıcın oyuncagı... buda oyuncakla bırlıkte uzuldun dıye bbenden sana ufak bı gül
falllaaaaa ne iyi olduuu parti yaptığımızzz komşuda pişerr
belki banada düşerr evetttt gelenlerr hediyeleriii görelimmm yaffffff Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yok abı ben pes edıyorum ben melekle basa cıkamıyorum :yikildim: ne yaptıysamm daha guzelını buldu yaa sonunda ıntıhar ed9ıcem varya canıma tak ettı bı ınsan bu kadarmı mukemmel olur abı ben nıye böle degılım :'( :'( :'( :'( :'( :'(
yok sana oyuncak moyuncak kocaman oldun hala oyuncaklamı oynucan
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:meLeqim geL ßirLikte oynayak oyunCakLarLAn:yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün KutLu oLsuN Stinq | ZeNiTH | 5 | 994 |
04-14-2022, Saat: 06:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dogum Günün Kutlu Olsun History . . | Hasretiim | 15 | 1,491 |
04-13-2022, Saat: 08:46 AM Son Yorum: wildfang |
|
DoGum Günün KutLu Olsun NiGhTmArE | €BeRimSin | 23 | 1,593 |
04-09-2022, Saat: 09:56 PM Son Yorum: wildfang |