ay çOq iSterim de hatta size 3-4 iÇn kaLacaımı söLeyebiLirim ama pcde sızarım yHa :o:o
nié keSsn yaF Sana kıyıLırmı
|
Gececiler Bölümü
|
|
ay çOq iSterim de hatta size 3-4 iÇn kaLacaımı söLeyebiLirim ama pcde sızarım yHa :o:o
SeGmEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizinle sabahlamımd ekiminle sabahlim cnmsın ... Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Annem qelip bagırmadıgı sürece bn burdayımbenimkilerde kızıyoo ama olsun zevkli burası aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cnmsın ...yaaw abla seni seviyom yaa harbi kanım kaynadı sana yaa:
Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahahaha annemi görsen ööle düşünmessinsenbenimkini görsen dürekli elinde bıçak yemek yaparken soru bil soramıyom
aLoNé Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay çOq iSterim de hatta size 3-4 iÇn kaLacaımı söLeyebiLirim ama pcde sızarım yHa :o:o dün gece de bn kanepede sızmısım:yikildim: :yikildim: :yikildim: sabah kaltım sağ gösüm kapanmış açılmıo ![]() ![]()
07-12-2007, Saat: 12:46 AM <
SeGmEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senbenimkini görsen dürekli elinde bıçak yemek yaparken soru bil soramıyom ![]() bnm annem siniirle mutfaga girdimi illa bi sakarlık yapar sonrada qelir bize bagırır sanki biz yaptık :yikildim:
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 137,707 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
|