yoq la haklısın seni de anlıyorum. Seviye herşeyin başı... seviyesizlik yapıos farkındayım ama art niyetsiz sonuçta sende beni anlıon dimi ? hem bak konu başlığında [ +18 ] dio kanka
aman salla mcx
aman salla mcx
w00w'dan Kişiye Özel Şiirler :D
|
yoq la haklısın seni de anlıyorum. Seviye herşeyin başı... seviyesizlik yapıos farkındayım ama art niyetsiz sonuçta sende beni anlıon dimi ? hem bak konu başlığında [ +18 ] dio kanka
aman salla mcx w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoq la hakl?s?n seni de anl?yorum. Seviye her?eyin ba??... seviyesizlik yap?os fark?nday?m ama art niyetsiz sonu?ta sende beni anl?on dimi ? hem bak konu ba?l???nda [ +18 ] dio kanka kankam can?m ben seni ?ok iyi anl?yom la +18 b?l?m? olsa tamam anlad?n m? beni kanka ben destan yazard?m k?yamet kopard? valla bilion la ben seni ?ok iyi anl?yom mucx kankam benim bitane YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kankam can?m ben seni ?ok iyi anl?yom la mcx kankam. kimse ?iir miir istemesin yazmas?n... kanka kapat konuyu...
09-30-2006, Saat: 06:34 PM <
DURUN KAPATAMAZSINIZ KONUYU..
banada bi şiir yaz ondan sonra kapatırsınız..
haydaaa yoq anam yada şöle yapalım. konunu başlığındaki + 18 i kaldıralım normal şiir yazalım. ama şimdi deil. iftara gitcem pai
09-30-2006, Saat: 06:45 PM <
ya offffffffffffffff böyle bana şiir yazmaktan kaççan dime..
tamam git.. bu arada ii iftarlar.. yemekde ne var bnde gelim..
Artık seviyeli şiir yazcam varmı isteyen. baştan söleyem amatörce olur
bu konu kapanabilir heran
derken bi baktık gelmiş nuran aynı galatadaki ümit karan atladı olaya sazan gibi yazasım geldi ozan gibi dinleyince sanki borozan gibi yeterince saçmaladım dimi nuran napıyım canım sıkılıyor buraları yıkılıyor benden yıkılıyor hergün peşime bıyıklı takılıyor. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kızlara Özel Ofsayt Anlatımı | MaSaL | 5 | 933 |
05-09-2011, Saat: 05:35 PM Son Yorum: Hasretiim |
|
14 şubatta olası haykırışlar =)=)=) sevgilisi olmayanlara özel... | PiNk_AnGeL | 5 | 1,164 |
02-15-2011, Saat: 01:38 AM Son Yorum: acemhe |
|
Erkekler için özel kurs son katılım tarihi 30 şubat :) | MaSaL | 2 | 720 |
01-16-2011, Saat: 10:35 PM Son Yorum: DummeN |
|
TürkLere ÖzeL KoLa KapakLarı... :) | DeRiN_SeSsİzLiK | 3 | 733 |
12-17-2008, Saat: 03:36 PM Son Yorum: nesil! |
|
Size özel duygusuz .. | €BeRimSin | 52 | 3,559 |
10-23-2008, Saat: 06:47 AM Son Yorum: play-54 |