PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nereye yaa
saymıyonkii say ben burdada yatarımm gece....
nergisimm huuu sende bişi sölee şu aşkınaa yafff.....
evet arkadaşlar sitemizin en sevdiginiz uyesi kım ???
|
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nereye yaa saymıyonkii say ben burdada yatarımm gece.... nergisimm huuu sende bişi sölee şu aşkınaa yafff.....
abi kawga çıkmasın die ßi de muhakkak unuttuuum ßiriLEri oLur die
Âh be.
AtiLLa aßim,
yargıç aßim, €rCan aßim, MorciveT aßim, Ruya güSeLi, Rocker nergiZ, uqqaLa, maviskıZ, Adem aßim, SißeL, RapunZeL, diadora, Serhat aßim, pum'um, çiLek, Sqpa kJmr, djseninim... haıtrLamıom ßa$ka Âh be.
ehem başlımmm
özgem esram canselim pckom seçkinim aziz morci seco unuttuklarım affetsin onlarıdaçok seviom PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AtiLLa aßim, bu kadarcıkmıııı vallaa helall pckomm yaaa az kişiymişş valla du ben başlıyommm şimdii..... he bide tşketmiyom sana kalp kalbe karşıdır janımm...... kıs ben kalecimiyimmmmmmm.......:yikildim:
hayatımın hataSını yaptım ßi kaç ki$iyi unutmu$um
meLek a$k $ehidi SerSeri AsLı Aziz aßi deniZ Sewda yürekLi Firari Fırtına Asi_cocuk... ((hataLıySam LütFen 05xx xxx xx xx)) hemen Araın Âh be.
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yılmasım valla doruu yaaa ama biz bişiyi atlıyoruzz galibaaaa Sibel'den gelme ihtimali yüksek gözümCanımı sokakta satmıyolar benim:yikildim::yikildim:
08-25-2007, Saat: 01:37 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sibel'den gelme ihtimali yüksek gözümCanımı sokakta satmıyolar benim:yikildim::yikildim:evet ya bencede:yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Evet - Hayır Oyunu | TuuBaa | 601 | 11,696 |
11-16-2015, Saat: 11:03 PM Son Yorum: baglamaci |
|
Evet arkadaşlar sitemizde en çok hangi üyeyle tanışmak isterdiniz.... | rocker_nergiz | 181 | 8,664 |
03-20-2015, Saat: 01:11 AM Son Yorum: acemhe |
|
Duygusuz Üyesi Dediğin ... Olmalı (: | PesmisT GirL | 120 | 4,292 |
01-13-2011, Saat: 06:03 PM Son Yorum: sıla |
|
SürekLi evet demeye varmısın ? xD | _AL0n3_ | 149 | 6,109 |
06-24-2009, Saat: 02:00 PM Son Yorum: Qetesh |
|
üniversite sınavına girecek arkadaşlar icin başılar dilemek isteyen VAR MI?? | MasumSerseri | 1 | 639 |
06-12-2009, Saat: 03:17 PM Son Yorum: deli yürek |