ellenin degdigi yerde gül biter cekkk canin sagolsun
şuanki ruh halini 1 smileyle ifade et....
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ağLıyorum sadece !!... leylacım kendini çok üzüyorsun emin ol bu benimde canımım sıkıyor herkonuda bunu dile getiriyorsun seni görmeyen inanki seni yaşlı sanıcak sen daha çok gençsin evet bi ayrılık yaşanabilir bunu doal görmen lasım tabiki içinde sevgi varsa üzülürsün ama ati abin sana tek bişi sölesin bunu unutma eger bi ilişkiye başlıyosan mutlaka hep mutlu olcam diye bakma buşekilde olan sorunlarada kendini alıştırmalısın dünya halinde çok daha kötü şeyler oluyor evli olan insanların birbirlerini aldatması çok severek başlanan evlilikle sonuçlanan bi evliligin gün geçtikçe bittigi gerçegi yani daha bunlar gibi niceleri oyüsden derimki daha çok gençsin güselsin üzül ama içine kapanık olma çevrene biraz daha pozitif enerjini saç insanların seni tanıumasına izin ver benden bu kadar janım benim şimdi senin yerine ifadeleri ben koyuyorum bundan sorada bu ifadeyle yaşamanı temenni ediyorum eyvallah...... bu ifadeler ben ve amylee aittir kopya çekmek kesinlikle yasaktır.....
09-13-2007, Saat: 08:11 AM <
aßim aMyLee ßikaç parça qururu oLan insanLar için aqLamıyo
Onun Derdi ßaşka we çözüLcek ßu akşam o derdi Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aßim aMyLee ßikaç parça qururu oLan insanLar için aqLamıyo inşalah esrazım yaa ben sizlerin bu durumlarını gördükçe gerçekten üzülüyorum bende beklicem inşallah sorun neyse çözülür ve o eski amyleemizi geri görürüz.....
09-13-2007, Saat: 08:20 AM <
Ewt en doqru kararı werdik LeyLayLa inş. ßnm düşündükLerimi yapar we sorunu çözüLür
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:leylacım kendini çok üzüyorsun emin ol bu sen ne kadar iiyisin be abi herkse kosuyon yardım edion helal sana:: baskası olsa banane der... seni sevioz apicim ii ki varsın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kullanıcı adlarınız size ne ifade ediyor... | lover | 5 | 655 |
04-04-2022, Saat: 02:12 PM Son Yorum: wildfang |
|
Üstte ki Üyeye Smileyle Cevap Ver | CaNaT | 40 | 3,150 |
10-02-2015, Saat: 11:01 PM Son Yorum: acemhe |
|
üstteki üyeye smileyle mesaj yollama | acemhe | 20 | 1,332 |
06-07-2010, Saat: 06:18 PM Son Yorum: okeanos |